"Mайбутнє України створюють люди, а на політики!"

01 травня 2014, 07:33
Власник сторінки
0
43

Привітання зі святом Миру і вільної Праці від Соціалістичної партії України

Першотравень завжди сприймався прогресивним суспільством і, в першу чергу, людьми праці з особливим святковим піднесенням, глибоким емоційним відчуттям солідарної єдності у відстоюванні  своїх прав, свобод і демократичних завоювань.

Позитивний настрій, очікування яскравих проявів добра, суспільної злагоди і порозуміння, нових досягнень неодмінно виникають у нас з наближенням цього свята Миру і вільної Праці.

З цим радісним травневим днем ми пов’язуємо свої надії на щасливе життя, зростання добробуту, покращення умов і гідної оцінки своєї праці - животворного джерела всіх  успіхів і звершень.

Одночасно розуміємо, що високі соціальні стандарти досягаються тільки у послідовній боротьбі за справедливість і рівноцінність всіх людей. Для цього нам потрібні рішучість, натхнення та невичерпна віра у свої сили.

Лише разом ми зможемо збудувати справжнє громадянське суспільство та соціально справедливу країну.

Ми переконані: майбутнє України створюють люди, а на політики!

Лідер СПУ  Петро УСТЕНКО

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.