На президентських виборах СПУ буде підтримувати Ольгу Богомолець

05 квітня 2014, 13:16
Власник сторінки
0
50

4 квітня на розширенному засіданні Політвиконкому СПУ за участю перших секретарів обласних комітетів партії було прийнято рішення про підтримку на президентських виборах 2014 року кандидатури Ольги Богомолець.

«Україні потрібен народний президент»

 Кризова ситуація в Україні загострюється. В Криму продовжується воєнна інтервенція РФ, яка свого часу разом гарантувала Україні територіальну цілісність в обмін на відмову від ядерної зброї. Існуюча зовнішня загроза суверенітету і цілісності нашої держави об’єднала національну свідомість народу, але він, як і раніше, не вірить ні новій владі, ні старому парламенту. Демократія, права людини, соціальна справедливість – знов залишаються на словах.

 Не дивлячись на обіцянки, ЄС теж не поспішає виділяти фінансову допомогу Україні, бо не бачить реальних дій і реформ з боку нового Кабміну. Тим часом економіка країни починає задихатися, зупиняються підприємства, росте безробіття, борги по зарплаті.

Повернути довіру як українців, так і європейської спільноти може демократично обраний Президент, вибори якого призначені на 25 травня.

Є лише один кандидат, який вище за особисті амбіції і політичну кар'єру буде ставити інтереси народу, спроможний консолідувати Україну. Це – Ольга Богомолець, єдиний народний кандидат в Президенти якого підтримує Соціалістична партія України. Ії позиція повністю співпадає з нашою Програмою будівництва суспільства соціальної справедливості. Незручна для старої-нової влади, незалежна, зі своєю твердою громадянською позицією, незалежна від олігархічних кланів  -  лише така людина може сприяти утвердженню свободи, народовладдя та солідарності в Україні. Цінностей, без яких неможливо створити дійсно демократичну Україну, за яку бореться СПУ.

Ольга Богомолець має важливі для майбутнього лідера держави риси – вміння організовувати людей як у мирний час, так і у кризовій ситуації. Заслужений лікар України, доктор медичних наук, член кількох зарубіжних академій, співачка, підприємець, благодійниця, мати чотирьох дітей… Правнучка видатного академіка Олександра Богомольця ніколи не спочивала на лаврах своєї відомої сім'ї, заробивши авторитет і повагу в Україні та в світі власною працею. Під час акцій протестів на Майдані вона організувала Центр координації реабілітації поранених, який надав лікарську допомогу постраждалим в ході протестних акцій - як і пораненим майданівцям, так і силовикам. Миротворча позиція - етична складова лікаря, яка притаманна Богомолець в усіх справах. І саме такий президент-миротворець  зможе об‘єднати як Схід, так і Захід нашої держави, враховуючи ментальність і потреби всіх меншин та регіонів. 

 Соціалістична партія України наголошує на підтримці кандидатури Ольги Богомолець на президентських виборах і закликає всіх своїх прихильників, кожного українця проявити свою громадянську позицію і стати відповідальними за свій вибір. Не  можна далі  байдуже  спостерігати за  трагедією  Вітчизни - треба повернути Україну її народу, надати перспективи власній державі, відродити довіру до влади.

 

 


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.