Моїм читачам: відкрила сторінку на facebook.com: Dana Vyshnivska

30 квітня 2014, 19:55
Власник сторінки
Публіцист. Блог про культуру, історію України та інше
4
102

Борімося - і поборемо!

Дорогі мої читачі!

відкрила сторінку на facebook.com: Dana Vyshnivska
https://www.facebook.com/dana.vyshnivska

У сучасній Росії останні кілька років зомбували людей тим, що українського народу (етносу) не існує. Тому, якщо, не дай Боже, росіяни нас зараз завоюють, вони влаштують новий геноцид українців. Точніше, етноцид.

Навіть кожен російськомовний, хто стверджуватиме, що він не "русский", а українець, буде для них "бандерівцем", "фашистом", і заслуговуватиме на жорстокі катування, арешт і ще хто його зна що.

Підтверджень ненависті до українців уже дуже багато на Донбасі та в Криму.

Це особливий вид фашизму (чи нацизму). Під час Другої Світової війни німецькі нацисти знищували євреїв та циган (ромів), але не заперечували, що вони існують. Не переконували їх, що вони - німці.

А влада Москви збирається робити з українцями на окупованих територіях саме це. Те, що і раніше робила в СРСР та Російській імперії.

Єдиний наш шанс на виживання - донести якомога більшій кількості людей в Україні та в Росії, а також у Європі та світі, що ми завжди були різними народами.


І більше того, звільнені від цензури археологічні, історичні, мовні та культурологічні дослідження вперто доводять, що основна російського народу - не словяни, а фіно-угорські й татарські племена. Принаймні, "російська" народна культура - точно не словянська.

Борімося - і поборемо!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.