Олег ОСУХОВСЬКИЙ: негідників у мантіях чекає люстрація

30 квітня 2014, 02:38
Власник сторінки
Політик, законотворець.
1
181
Олег ОСУХОВСЬКИЙ: негідників у мантіях чекає люстрація
ПАТ Темза

Тернопільський електромеханічний завод потребує захисту від рейдерів і суддів, задіяних в захопленні підприємства

“Універсал Банк” – рейдер у дії!!!

ПАТ”Універсал Банк” знищує завод.

Олександр Куліковський.

Як повідомляє ГО ”Всеукраїнська Люстрація” 29.04.2014 відбулося судове засідання в Київському апеляційному господарському Суді, за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, з вимогою зупинити рейдерське захоплення ПАТ«Тернопільський електромеханічний завод» (ПАТ”ТЕМЗА”)представниками ПАТ«Універсал Банк» та ТОВ”Будтех Інтеграл Компані”, якими було сфальсифіковано договір поруки від 17.08.2007 року, внаслідок якого рейдери намагаються заволодіти майном підприємством.
“Засідання суду було не більше 15 хвилин, де була винесена постанова на користьРЕЙДЕРІВ - ПАТ«Універсал Банк» та ТОВ”Будтех Інтеграл Компані”. Це був не суд, а судилище, на якому відразу зрозуміло, що судді, які виносили ухвалу, задіяні в захопленні підприємства, в дерибані його майна та, відверто кажучи, мають з того, якийсь зиск. Напевно фінансовий! Їм байдужа доля інвесторів підприємства, доля робітників та їх родин. Їм наплювати на наші пікети, на наші прохання, але покаранення невідворотне” - зазначив заступник Голови ГО”Всеукраїнська Люстрація” Олександр Куліковський.
 
До уваги громадськості справу розглядали судді:   
Тищенко Оксана Володимирівна,
Іоннікова Ірина Анатоліївна,
Чорна Людмила Василівна.
.
.
.
“Революція Гідності не пройшла. Якщо ці судді, які таким чином, захищають та лобіюють своїми рішеннями рейдерів, підтримують їх у знищенні підприємства, хай знають, що революція дійде і до них. Кара небесна невідворотня і Герої Небесної Сотні гинули на Майдані не за корупціонерів та негідників у маньтіях, а за краще і світле майбутнє УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ! Нехай знають, що їх чекає ЛЮСТРАЦІЯ, ВИРОКИ ТА ТЮРМИ. СЛАВА УКРАЇНІ” - наголосив Голова ГО”Всеукраїнська Люстрація”, Народний депутат України Олег Осуховський.
Посилання:
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.