Тимошенко вважає себе ексклюзивним перемовником з москвою

26 квітня 2014, 17:49
Власник сторінки
журналіст
0
86

Тому забороняє спілкуватися з РФ будь-кому, крім самої себе


Цього разу вона нагримала на Порошенка. Той вчора на конгресі "Україна-Росія" закликав РФ до міждержавного діалогу. Я зараз не про те, чи має така пропозиція сенс і наскільки є доречною, а про те, як Юлі не сподобалося, що її конкурент зазіхнув на її пріоритет - перемовини з путіним.

Бо ВОНА вважає, що всі ексклюзивні права на це в Україні належать саме їй. Вона бачить себе єдиним повноважним контактером-комунікатором з кремлем. ЮВТ й досі робить все, щоби сподобатися ВВП.

Путін зажадав, аби українці здали зброю, Юля відразу ж дала команду авакову виконувати. Те, що ця зброя могла стати у пригоді для партизанської війни у випадку вторгнення російських військ в Україну, її не турбувало. Путін наказав - Юля взяла під козирьок. Під егідою МВС почалася кампанія з добровільної здачі незареєстрованої зброї.

Путіну не подобалося, що Музичко, який воював у Чечні, досі живий і з автоматом, тобто є сам повноцінною бойовою одиницею і будучи лідером, веде за собою інших. Юля все зрозуміла і "соколи" авакова негайно ліквідували повстанця.

Путіну муляє "Правий сектор" - Юля дає авакову відмашку і той розпочинає репресії.

Путін турбується про "Юго-Восток" і Юля їде на перемовини з терористами. В цей час у Горлівці вбивають "батьківщинця" Рибака, одначе і це не виводить її з перемовин. Вона їх продовжує.

І при цьому критикує Порошенка за його ініціативу щодо налагодження переговорного процесу з Росією на державному рівні: "Звернення до РФ від Петра Порошенка, яке пролунало, коли було сказано, що Росія має визначити час та місце проведення переговорів - є неприйнятним. Не можна вийти з переговорного процесу, який проводиться в форматі ЄС, США, Україна та РФ. Закликаю Петра Порошенка не руйнувати той переговорний процес, який існує між всіма країнами учасниками, і відкликати своє звернення щодо переходу на такі незрозумілі двосторонні переговори".

А як тоді характеризувати її перемовини з сепаратистами? Вони, на її думку, зрозумілі? А який в них сенс, якщо загарбниками все одно керують з москви? І про що вона там з ними базікає? Ніхто ж не зна. Все засекречено. І як ці її перемовини кореспондуються з женевським процесом, про неприйнятність порушення якого вона дорікає Порошенку? А в Женеві хіба щось говорили про те, що потрібно домовлятися з терористами?   

Тобто їй можна вести перемовини з будь-ким і коли захоче, а іншим навіть виступати з ініціативою про це - зась! Бо ВОНА керує всіма процесами в Україні вже зараз і переговорними теж - як всередині країни, так і ззовні. І без її священної волі ніхто не має права нічого робити.

Тому й Крим здали без бою, бо вона до останнього плекала надію полюбовно, як в старі добрі часи, домовитися з путіним і вирішити конфлікт мирно. Не вийшло. Тепер черга за Донбасом. ВОНА знову домовляється.

А потім, коли нарешті зрозуміє даремність цієї справи і відсутність шансів стати президентом, оголосить в усій Україні надзвичайний стан. Не сама, звісно, а вустами Турчинова. Мовляв, спочатку потрібно з терористами розібратися, а президентські вибори перенести на потім, до кращих часів - тобто, поки її рейтинг не зросте чи не з'явиться нагода очолити країну в якийсь інший спосіб без врахування виборчих симпатій.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.