ВОНА назвала майданівців "невідомо ким" і порівняла їх з сепаратистами

15 квітня 2014, 14:00
Власник сторінки
журналіст
6
253

Для ЮВТ Майдан хороший, поки валить януковича, забезпечує її звільнення та прихід до влади "Батьківщини". Коли ж починає висувати претензії і вимагати звіту про діяльність, стає "невідомо яким"

Вчора на "Свободі слова" Юлія Тимошенко назвала людей, які зібралися на Віче з вимогою відставки Турчинова та Авакова, "невідомо ким", хто хоче дестабілізувати обстановку в Києві, як це відбувається в Донецьку.

Тобто критикувати посадовців-"батьківщинців" за втрату Україною території, за  бездіяльність міліції, за неспроможність силовиків приборкати сепаратистів і одночасно - за вбивства і побиття українських патріотів, що нині тривають, як за часів захарченка - не можна!

Аваківські "соколята" ліквідували Сашка Білого, по-звірячому побили й пограбували сотню патріотів на дорозі до Харкова та всіляко сприяють сепаратистам, але заявити про це і зажадати відставки міністра - неприпустимо! ВОНА не дозволяє і називає такі виступи "картинкою" для путіна й донецьким сценарієм.

Майдан для неї хороший, поки валить януковича, забезпечує її звільнення та прихід до влади "Батьківщини". Коли ж починає висувати претензії і вимагати звіту про діяльність, стає "невідомо яким", дестабілізаційним, сепаратистським.

До речі, в студії у Куликова Юлія Володимрівна закликала всіх депутатів негайно прибути до Верховної Ради, аби боронити її від мітингувальників, які зібралися під стінами будівлі. І йдучи з передачі, сказала, що сама туди їде. Та недоїхала. Мабуть, по дорозі передумала. Так само може статися в неї і з НАТО, і з усім іншим.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.