У Юлії Володимирівни язик не повертається вимовити слово "НАТО"

02 квітня 2014, 11:50
Власник сторінки
журналіст
0
83

Чому ВОНА боїться називати речі своїми іменами?


Слово "НАТО" у неї прозвучало лише один раз. У першому після звільнення відеозверненні. Коли казала, що якби Україна була в НАТО, путін не напав би. З тих пір у своїх виступах на телебаченні та прес-конференціях ВОНА старанно уникає слова "НАТО", застосовуючи замість нього формулювання "система європейської колективної безпеки". Юля за вступ України до цієї системи. Але жодного разу не каже ані "НАТО", ані "Північноатлантичний альянс". Чому так?

Чи не для того кандидатка в президенти так робить, щоби потім, якщо стане президентом, казати, що не мала на увазі вступ України саме до НАТО? Щоби можна було відмовитися від євроатлантичної інтеграції. І буде говорити, що була за вступ України до "європейської системи колективної безпеки", а не НАТО. Тому юлить вже зараз. Ну і щоби путіна не дратувати цим НАТО.

Одна річ називати його "ворогом України № 1" - це очевидний факт, що не викликає сумнівів. Інша  - шукати виходу із ситуації і пропонувати конкретні рішення для України. А це - вступ України до НАТО, а не якоїсь аморфно-абстрактної "системи". Треба мати політичну мужність і відповідальність називати речі і явища своїми іменами. Такого у Юлі немає. ВОНА весь час юлитиме, водитиме суспільство за носа, поки не заведе чортзна куди, звідки можна буде і не вибратися.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.