Почалося все не 2 місяці тому і навіть не після перемоги нинішньої влади в 2010.

21 січня 2014, 10:38
Власник сторінки
0
207

"Пусть тепер они нас бояться" Саме таку стратегію обрала влада.

Я можу пояснити чому. Донецькі дуже часто розповідають, як вони до 2004 майже 10 років возили чемодани з грошима в Київ. Можливо саме тому вони м’яко кажучи недолюблюють і столицю і киян. Можливо вони думають, що тепер настала їх черга і тепер вони будуть 10 років збирати дань. Нехай звернуться особисто до кожного з тих чиновників які, як і донецькі, трішки раніше за них приїхали в столицю і гроші повернуть і країну припинять тероризувати, в чемоданах були хабарі якими вони  вистелили собі дорогу до нинішньої влади. Тиснути почали вже давно. Не потрібно розповідати, що винувата опозиція, не опозиція зпровокували мирні демонстрації студентів і почала дубасити студентів і журналістів.

 Це було схоже на зачистку країни від тих кого ця система скривдила і покалічила, країни яка стала незалежною і взяла курс на Європу, де в тих хто чинив ці злочини могли спитати за все що вони творили (невиправдана жорстокість на Донбасі, раніше чи пізніше, теж багатьом аукнеться). І це почалося не з спроб зламати опозицію і навіть не після перемоги на виборах в 2010 році, коли місцева влада святкувала перемогу. І трощити авто почали не тепер, а задовго до перемоги на виборах. Якісь тіпочки, щоб самим не підставлятися привозили якогось психа, давали йому довбешку в руки і якщо ти встигав завести авто і втекти то в кращому випадку ризикував отримати розбите авто, а в гіршому розбиту голову. Це робилося систематично, до переможного кінця, і лише тепер стало зрозумілим, що це були не поодинокі випадки, а планомірна наполеглива робота, і зрозуміло хто за цим стояв (і тепер ці провокатори виконують брудну роботу і на Донбасі, до переможного кінця,  і на місцях майже нічого не змінилося). Розпочалося все в 2007 році після того, як нинішній президент став прем’єром при помаранчевих (доречі, ті хто довгий час просував В.Януковича тепер його і зливають, такі не тонуть, завжди вспливають і при всякій владі вони біля корита, а регіонали мали б знати, що тих хто зробив брудну роботу прибирають, як небажаних свідків, не варто забувати про це і "героям АТО"...). Можливо, саме це стало сигналом для місцевих відморозків, за якими тянеться кривавий шлейф ще з часів союзу.

Ці люди діють за накатаними схемами, майже сотню років вони дозволили НЕП. Це саме вони повторили в Україні після перебудови, а тепер не лише згортають НЕП, чим зпровокували податковий майдан, а схоже й далі збираються діяти за тим сценарієм (колективізація і закручування гайок).
Я не знаю що робити з нинішнім премєром, який їздив по областях і підбурював губернаторів, закликаючи не покращувати умови життя і саме так збільшувати прихильність людей і рейтинги партії, а користувався воєною термінологією: наступати, блокувати, закручувати гайки (інтернетом блукав текст з докладними інструкціями, як це робити ). Після того губернатори їздили по районах і їх заяви були ще жорсткіші, це робилося щоб догодити керівництву. І так до самого низу, а безпосередні виконавці цих наказів відривалися вже на повну. Саме такі відморозки, перед сутичками на Грушевського, приїхали з Харкова заблокували автомайдан і перед камерами залякували людей, погрожували зброєю. Налякати вони не налякали, але точно збурили майдан. (Остані події показали, що це ще не межа. Якщо попередня влада лише залякувала і садила, то сьогодні людей масово вбивають без суда і слідства, застосовуючи бронетехніку і авіацію).  

Регіоналам щоб не ускладнювати своє становище, прикриваючи групку провокаторів, які ведуть підривну діяльність, потрібно негайно відкликати ті 10 законів і спокійно обговорити їх в ВР, без цього з ними навіть за стіл переговарів не варто сідати. Саме ці люди захопили ВР і протянули ці 10 законів. І щоб замести свої сліди вони підуть на все створюючи все нові і нові інформаційні приводи, але кожен наступний мусить бути гучнішим за попередній і як свідчить досвід, так вони можуть зайти дуже далеко, якщо їх негайно не зупинити. (Насильне затягування людей в ПР було фатальною помилкою регіоналів. Ці люди були троянським конем для Донбасу. Вони під вивіскою ПР повільно, але послідовно розхитували човна і накаляли ситуацію. Дорого Донбас заплатив за непродуману кадрову політику регіоналів. Вони збудували колос на глиняних ногах).

P.S. З кожним днем наша влада проявляє себе все більше. Спочатку я думав що лише внутрішня політика, але, як виявилося, то й зовнішня політика визначаються кількома славами: да пашлі ви. Сьогодні у цьому переконалися посли Британії і Німечинни, але дивує інше. Основоположник цієї короткої, але дуже  змістовної політики зі спокійною совістю відправився в Давос, як каже його син: у розвідку, придивлятися, як працює загиваючий капіталізм. Правильно, чого йому там боятися, Давос не Київ, де людей вже дістала така політика, і від них доводиться ховатися за бетеерами. Люди на форумі виховані, зеленькою не обільють, як це роблять у Харкові і навіть нікуди не пошлють. 

Саме тому переговори потрібно вести, не стільки з президентом (його уся ця політика і ідеологія мало цікавить, він лише виконує волю провладної більшості), як з провладною більшістью: премєром, з керівниками і ідеологами ПР.

P.P.S. 04.08.14 Регіонали тиснули, але максимум на що вони наважилися це марші антифашизму. Вони справно фінансували дотаційну західну Україну і навіть після подій на майдані не наважилися застосувати військовий стан, а тим більше розпочинати антифашистські операції. Їх опоненти не пробачили регіоналам помилок і слабкості. І сьогодні Донбас переповнений не "політичними трупами", а тисячами вбитих і десятками тисяч біженців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.