Можливо влада зрозуміла, що без лояльності громадян далеко не заїдеш.

06 квітня 2013, 16:00
Власник сторінки
0
225
Можливо влада зрозуміла, що без лояльності громадян далеко не заїдеш.

Прохання про помилування частково зніме напругу в суспільстві, а саме помилування двох колишніх міністрів буде кроком на зустріч опозиції.

Відповідальність + Лояльність + Довіра = Вартість (формула успіху)

Перебувати в опозиції, колишні лідери якої знаходиться під слідством не зовсім "комфортно"... Після арешту Тимошенко і Луценка в депутатів з опозиції зявився страх опинитися поряд з ними і це переконало їх в тому, що назад дороги нема. Можливо після звільнення цих міністрів щось трішки зміниться і крига почне танути.

В схожій ситуації після виборів в 2004 році були і самі регіонали, які були налякані не менше ніж нинішня опозиція після арешту своїх однопартійців.  Можливо лише тепер регіонали починають вибачати всі ті образи.

Прохання про помилування частково зніме напругу в суспільстві, а саме помилування двох колишніх міністрів буде кроком на зустріч опозиції, яка остаточно розірвала всі контакти з владою і може спалити мости...

Помилування зніме багато питань в переговорах з заходом, а в країні зникне один з багатьох неврегульованих до кінця конфліктіві  і від цього всі лише виграють.

На Банковій вже почали лунати заяви, що чиновників, які ще "не повернулися обличчям до людей", можуть звільнити.

P.S. "Страх не умеряемый смелостью делает человека трусом; смелость не умеряемая страхом, производит гибельную дерзость и буйство."


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.