Моя справа!

27 січня 2022, 22:06
Власник сторінки
Контент-Мейкер
0
18
Моя справа!

Стаття про школу, мою справу, чому я люблю фотографство, цікаві факти та деякі плани на майбутнє!

Ще з шкільних років у класі п`ятому чи шостому доволі часто я чув фразу, що усе чудове серед нас. Не знаю чому, але з цієї фразою й є найбільш пов`язана на сьогодні моя фото діяльність.

У жовтні 2020 року викладаючи перший знімок у я особисто неочікував, що уся ця справа буде настільки затягнутою, але у 2021 я відвідав такі села як Угорники та Микитинці й кілька разів село Вовчинець. Скажу більше: майже усі мої знімки так чи інакше були зроблені у ритмі звичного життя. Тобто на великих перервах у коледжі чи просто йдучи скажімо у магазин.

Створення нових знімків почало різнобарвлювати мій звичний день і показувати іншим те чого ми часто не бачимо у ритмі звичного життя.

Іноді так буває приємно подивитись на квітку, що росте, але зазвичай ми якщо й подивимось то одразу ж йдемо далі, а знімки полюбляємо розглядати у всіх деталях.

Не соромно й сказати, що жоден зроблений мною знімок не був оброблений у Photoshop або Snapseed, навіть більше: я не підтягував у Google Photos.

Важливим фактом є те, що усі знімки мною робились на смартфони, а відеоролики монтувались також на них.

Цікаво, що до початку 2022 року я використовував штатний додаток камери, а лише у 2022 встановив Google Camera й можу підтвердити слова багатьох: знімки виходять дійсно кращими.

Астрофотографією поки-що займатись не планую, а ось якось зняти зимовий відеоролик є доволі можливим адже нажаль цьогоріч у мене не було багато новорічних й зимових знімків як це було у минулому році.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: фото,студент,Україна,Івано-Франківськ,стаття,фотографія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.