Про книжки

04 квітня 2021, 20:25
Власник сторінки
Контент-Мейкер
0
18

Моя стаття про два типи книжок: електронні й паперові!

Вступ

Книжки завжди були популярні. Але тільки не в наш час. У нашому часі книжки починають ,,вимирати". Більшість людей не ходить у бібліотеки. Напевно зовсім скоро бібліотеки залишаться тільки у школах, а колись і їх там нестане.

У чому ж причина?

З настанням 21 століття (Ери технологій) люди поступовоо почали відмовлятися від паперових книжок. На початку 2000 років цього не було так помітно, як зараз. Відвідайте книжковий магазин чи бібліотеку. Багато там людей? А тепер зайдіть до магазину техніки. А людей у більшості випадків значно більше саме у магазині з технікою.

Чому більшість віддають перевагу техніці?

Зручність та легкість.

У пристрій наприклад смартфон можна завантажити безліч книжок (Хоч тисячу) і при цьому пристрій не поважчає. Книжки на пристроях займають мало місця, що дає змогу для зберігання на ньому великої кількості книжок.  Тепер вам не потрібно носити з собою у пакеті чи рюкзаку багато книжок. Ви можете носити лише пристрій. Носячи з собою пристрій ви себе не картаєте чимось важким. Також вам не потрібно ставити у книжку закладку, яка може загубитись бо тепер закладки вбудовані у програми для читання книжок. Тим більше деякі програми ставлять закладки автоматично у тому місці у якому ви зупинились.

Доступність

Придбавши пристрій раз. Ви його купуєте на довгий час.
А якщо він має доступ до всесвітнього павутиння (Інтернету) то ви можете завантажити майже будь-яку книжку безкоштовно не заплативши за це жодної копійки.

Мінуси читання у електронному форматі

Нажаль у всьому крім плюсів є ще й мінуси. Головний мінус переносного носія інформації (У нашому випадку книжок) ви шкодите своєму зору. Так свідчать більшість експертів про шкоду синього світла (тобто світла, яким світить кишеньковиий прийстрій). По друге ви не завжди зможете за один раз прочитати книжку. Чому? Тому, що пристрій має певний заряд аккумулятора. Коли аккумулятор розряджається до позначки 0% (відсотків) ви втрачаєте змогу читати книжку. Бо у випадку 0 заряду аккумулятора вам його прийдеться заряджати для того, щоб у майбутньому знову читати. На деяких пристроях нажаль є дуже великий мінус це те, що на холоді вони вимикаються та не вмикаються. Щоб прийстрій ввімкнувся треба його поставити у тепле місце та тільки через деякий час його ввімкнути вдасться.

Чому віддаю перевагу я?

Я віддаю перевагу як паперовим так і електронним книжкам. Але більше все ж таки паперовим.

Ваша думка?

А чому ви віддаєте перевагу? Чи сподобався вам мій пост?
Свої думки пишіть у коментарях.

--------------

Дякую за читання моєї статті
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: книга,книжка,книги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.