Технології. Чи можуть та чи здатні вони замінити людину?

04 квітня 2021, 20:28
Власник сторінки
Контент-Мейкер
0
19

Цікава розповідь до вашої уваги!

Світовий прогрес почався ще з 1941 року з часу коли був вигаданий та розроблений перший компютер. Тепер у наш час є все починаючи від телевізорів та закінчуючи роботами. За ці десятиліття людство перевершило усі здогадки про майбутнє. Майже кожен день ставав відкриттям чогось нового. Тепер нам людям доступний відеозв'язок завдяки якому ми можемо говорити з друзями чи рідними навіть знаходячись на іншій стороні Землі. Але усе таки чи можуть технології замінити людину?
Саме питання є доволі складне. Більшість людей вважають, що така заміна можлива,але в цей же час інші вважають, що ні. То хто ж правий?
Я рахую,що така заміна неможлива. Тому,що на мою думку нічого ідеального не існує. Простими словами я рахую,що навіть найновітніша розробка усе одно може зробити помилку і та помилка може її й зламати.
На даний момент коли вже є роботи,які подібні до людей у них також є свої негаразди. Кожен робот має у собі программу у якій також можуть бути помилки. Машина не здатна думати як ми люди. Машина складається з программи,а программа складається з певного алгоритму дій, які виконуються при різних заданих розробником умовах. УСІ УМОВИ ЗАДАТИ МАШИНІ НЕ МОЖЛИВО. Машина то просто річ,яка немає душі та власної думки не кажучи вже про розум та інтелект. Тому на мою думку машина ще не взмозі абсолютно на усі 100 замінити людину.

А ви як вважаєте? Пишіть свою думку у коментарях. Бувайте здорові та гарного вам дня.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: робот,майбутнє,людина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.