Відомі та епатажні: хто ж вони, ведучі нового музичного телеканалу InRating?

14 жовтня 2021, 22:52
Власник сторінки
goldwave2013@ukr.net
0
119
Відомі та епатажні: хто ж вони, ведучі нового музичного телеканалу InRating?

Музично-розважальний телеканал InRating не так давно з’явився в українському медіапросторі, а вже набирає обертів та працює з популярними лідерами думок та блогерами. Нестандартне рішення об’єднати ла

У телепроектах Backstage та Fashion Story телеведучі ведуть репортажі з топових подій з усіх куточків країни та діляться з глядачами ексклюзивними подробицями з життя зірок. Проходять залаштунки концертів, фестивалів, вечірок, презентацій аби показати те, що зазвичай залишається за кадром. Знімали масштабні концерти та брали інтерв’ю у таких відомих артистів як: Макс Барських, Оля Полякова, Artik&Asti, Tvorchi, Monatik, Мачете та багато інших. Також працюють з фешн подій в партнерстві з Ukrainian Fashion Week, Odessa Fashion Day, Miss Ukraine, Miss Ukraine Universe, Cosmo lady awards, Асоціацією королев в Україні. 

У проектах беруть участь Міс України 2015 Крістіна Столока, українська модель Ніна Крохмалюк, блогер Алеся Брант та інші відомі селебреті.

Міжнародний чарт TOP RATE WORLD створений для тих, хто слідкує за світовими музичними трендами. У кожному випуску ведучі проекту (зірки українського шоубізу та блогери) замінюють один одну. Всі вони різні з власним стилем та формою подачі, за чим цікаво спостерігати. Серед ведучих: Валерія Крук, Алеся Брант, Ніна Крохмалюк та інші.

Ще один новий проект у колаборації з екс-учасницею гурту Nikita та наразі успішною DJ NANA став вибухом стереотипів про звичайний хіт-парад. Екстравагантна Анастасія Кумейко ділиться з глядачами своїм власним плейлистом з трендовими гучними кліпами. При цьому показує своє життя, таким яке воно є. Так ми можемо дізнатись як проходить день відомих артистів України, і при цьому послухати популярну світову музику.

Відома DJ Laganza ще з початку літнього сезону знімає свій авторський хіт-парад для телеканалу InRating. У ньому артистка у своїх селфі відео не просто представляє позицію танцювального чарту, а й показує залаштунки свого гастрольного життя та подорожей в інші країни. Хіт-парад з аеропорту, басейну в курортному місті, у студії звукозапису та навіть на сеансі у масажиста - нестандартні локації від епатажної Laganza тільки у TOP 10 DANCE.  Десятка найкращої клубної музики та життя відомого діджея – стало ідеальним тандемом для успішного проекту.

 

Окрім чималої кількості тематичних програм, на телеканалі випускаються і авторські проекти. Зовсім скоро глядачі побачать гучний телепроект з сестрами Кіосе, ранкове шоу з яскравими дівчатами з гурту A.R.M.I.A та скандальний проект NE SVYATI  з відомою парою Інною Вороновою та Юрієм Чернецьким. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.