Anna Volodina Lakshmi & Max Leonov

28 серпня 2021, 22:21
Власник сторінки
goldwave2013@ukr.net
0
21
Anna Volodina Lakshmi & Max Leonov

Королева краси та богиня кохання Анна Володіна , яка є засновницею студії «Лакшмі» у товаристві справжнього джентельмена Макса Леонова розповідає про свій шлях справжньої

Краса, вона буває різною – безмежно пристрастною і гармонійною, але коли краса помножується на бескінечний вирій кохання, вона стає найпотужнішою силою! Жінка, ім’я якої – богиня, Анна Володіна.

Макс: Анечка, розкажи, будь ласка, нашим глядачам: хто взагалі така Анна Володіна та про свій бренд «Лакшмі» - простір краси та жіночності.

Анна: Анна Володіна – це прекрасна, щаслива жінка і я, засновниця жіночої студії досконалості «Лакшмі», де представлена тренінгова студія та салон краси в найгарнішому місці Одеси. Про нашу студію говорять, що ми є місцем сили. Жінки приходять до нас наповнюватися енергією, здійснювати свої бажання, ну і звісно, за красою.

Макс: З приводу жінок, вони приходять до тебе не як до суперниці, а як до натхненниці та наставниці. Це правда?

Анна: Так і є. Я вважаю, що конкуренція – це вже в минулому. В тому вимірі, в якому ми живемо, ми живемо в єдності. Так було раніше, що жінки приходили до жінок. Дівчата приходять до щасливих жінок, які вже заміжні, які мають діток і у нас є дуже багато гарних історій з цього приводу. Як наші дівчата тренери-провідники студії виходили заміж, народжували діток і ставали щасливими, цим ми і ділимося – тим, що працює у нас.

Макс: Поки чоловіки чекають за дверима?

Анна: З квітами! Насправді, чоловіки нагадують своїм жінкам, що здається, тобі час до Анни Володіної у «Лакшмі».

Макс: З приводу майбутніх проектів, які в тебе плани взагалі?

Анна:  Наш зовсім новий проект – «Бізнес по-жіночому». Чотири успішні жінки Одеси і одна дівчина із Києва, яка займається фінансами. Ми зібрались та вирішили ділитися своїм досвідом, а саме, як робити успішний жіночий бізнес.

Макс: Вже маючи успішний бізнес, ти пішла на конкурс краси. Для чого тобі цей конкурс, якщо ти вже реалізувалася, ти успішна бізнес-леді та дуже гарна жінка?

Анна: Зазвичай, у більшості складається думка, що жінка, в якої троє дітей, бізнес – це стомлена жінка, яка весь час поспішає, у якої все валиться з рук, але насправді, це не так. Можна цілком все встигати: бути гарною мамою, щасливою дружиною, успішною бізнес-леді, робити щось гарне в нашій країні. І захотілось довести, що це насправді можливо, розвіяти цей міф. До нас приходять дуже багато жінок, в яких вже є діти і говорять: «Так, в мене діти, який бізнес?» Або навпаки, жінка бізнес-леді згадує про сімю. Тому хочеться показувати, що насправді все можливо. Коли любиш, що робиш, то вся палаєш, маєш багато енергії, якою хочеться ділитись. Те саме зі мною трапилось на конкурсі – захотілось поділитися.

Макс: Чому ти приділяєш більше часу: своїй сім’ї, роботі, бізнесу чи все ж таки саморозвитку, тільки собі?

Анна: У мене є дуже класна вправа – колесо балансу, де позначено все: бізнес, час для дітей, час на себе, час на любов та відпочинок. Я намагаюсь, щоб це колесо балансу було круглим і якщо я більше часу провела у студії, на вихідних маю приділити більше уваги дітям та планую якийсь відпочинок. Намагаюсь, щоб усі сфери мого життя були наповнені мною.

Макс: Де ти черпаєш свою енергію та береш натхнення?

Анна: Мій чоловік сказав мені колись, що досить вже займатися чоловічим бізнесом. Я колись займалась контейнерними перевезеннями, для мене це був вибух мозку. І говорять, що так насправді і є. Я ж також показую жінкам як ми надихаємо, як жінка надихає чоловіка. Але насправді нас також надихають чоловіки, і звісно, в першу чергу мене надихає моя сім’я. Я дивлюсь на щасливі очі своїх дітей. Коли моя донька приходить до мене в салон краси, я найщасливіша.

Макс: Щодо конкурсів краси, я знаю, що ти присвячуєш королев цих конкурсів. Що це взагалі за обряд?

Анна: Насправді, - це дуже гарно, це дуже цікавий енергетичний захід. Жінки, які приймають участь - успішні, в них є свій бізнес, сім’я, дітки. Вони хочуть поділитися своїм успіхом, показати, що хорошого роблять у нашій країні. Є такий етап, коли ти розумієш усіма клітинками свого тіла, що ти королева. Насправді, це не конкурс, де потрібно боротися за місце. Це дія, коли ти відкриваєшся цьому світу і вже перемагаєш.

Макс: Розкажи, будь ласка, детальніше з приводу цих колаборацій. Які з них вже успішні, а які ще на початковій стадії?

Анна: Коли я брала участь у конкурсі, я заявила про своє бажання: «Ми представляємо гінекологію нового часу. Ми лікуємо безпліддя, ми готуємо до пологів, ми відновлюємо після пологів без медикаментозного та операційного втручання». На той час я заявила, що хочу відкрити свій медичний центр. І насправді, зараз ми співпрацюємо з медичним центром, у  нашому штабі є гінеколог. І що виходить? Всі наші мрії здійснюються, особливо, коли ми наголошуємо про них світу.

Макс: Анечка, я знаю, що ти можеш змінити світ силою кохання. Я тобі бажаю навчити цьому всіх та нехай вони відкриють себе справжніх.

Анна: Завжди будьте собою. Не шукайте ніякі схеми, як говорити, виглядати, як себе нести. Розкривайте свою чутливість, відчувайте світ і завжди все робіть за своїм внутрішнім почуттям.

Макс: Немає жінки жіночніше, ніж та, яка надихається та надихає інших жінок бути собою. Анна Володіна – чарівниця щирої любові, спокою та права бути собою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.