Час Слави Камінської на музичному телеканалі «InRating»

11 грудня 2021, 00:46
Власник сторінки
goldwave2013@ukr.net
0
10
Час Слави Камінської на музичному телеканалі «InRating»

Якщо Ви вважаєте, що хіт-паради на музичних телеканалах – це нудно та нецікаво, то ви маєте подивитись авторський чарт від епатажної та яскравої Слави Камінської.

Сольна карєра Слави Камінської розвивається стрімко та успішно. Співачка вже презентувала декілька своїх пісень, серед яких «Слава Богу», «911» та україномовна "Подзвони". Пісні користуються значною популярністю та потрапляють до музичних хіт-парадів країни на топові позиції. Нещодавно артистка здивувала прихильників новиною: тепер всі шанувальники Слави можуть побачити її власний хіт-парад на телеканалі «InRating».

На її авторському телепроекті «Час Слави» співачка з гумором ділиться своїми думками про артистів та їх пісні. Сам чарт особливий тим, що ведеться у легкій та позитивній формі і, звісно, з неповторною харизмою та стилем Слави. У першому випуску Камінська навіть додала у свій музичний лист екс-колегу з гурту «Неангелы» - Вікторію Сміюху. Як ми знаємо між артистками виник конфлікт. Тож реакція Слави стала достойною відповіддю на заяви Вікторії. Подивитись ефір ви зможете на телеканалі InRating у п’ятницю та неділю о 20-00.

Авторські хіт-паради вже завоювали прихильність глядачів  телеканалу  «InRating». В ефірі національного інтерактивного телеканалу діляться своїми фірмовими добірками хітів у авторських проектах DJ NANA, DJ LAGANZA, Валерія Крук та інші зіркові особистості.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: звезды шоу-бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.