День вчителя 2021. Привітання і історія свята

26 вересня 2021, 20:22
Власник сторінки
0
708
День вчителя 2021. Привітання і історія свята
Фото: moonzori.com

Професійне свято вчителів відзначається щорічно в першу неділю жовтня. Цього року свято освітян припадає на 3 жовтня.

Тож не забудьте привітати своїх вихователів, вчителів та викладачів з цією прекрасною подією і подякувати їм за їхній труд і щоденну працю.



Історично святкувати та вшановувати вчителів у світі почали ще у XIX столітті. У цей день було заведено вітати видатних представників цієї професії та згадувати історичні події у цій галузі. Так День вчителя в Аргентині (11 вересня) заснований у пам'ять видатного педагога-активіста, президента країни Домінго Фаустіно Сарм'єнто, а в Індії (5 вересня) на честь філософа, громадського діяча і також президента країни Сарвепаллі Радхакришнана.

В Україні День вчителя офіційно був закріплений 1980 року Постановою Президії Верховної Ради СРСР Про святкові та пам'ятні дати.
Святкові привітання та побажання до Дня вчителя:

1. Вчитель це ангел, який обдаровує наше життя світлом, знаннями і мудрістю. Бажаємо вам радості, щастя та процвітання, адже такий вчитель, як Ви, заслуговує тільки найкращого. Щиро вітаємо Вас з Днем вчителя!

2. Нехай насіння знань, які Ви посіяли, дадуть багаті плоди. Будьте завжди шановані й улюблені своїми учнями! Зі святом!

3. В цей осінній яскравий день хочемо привітати Вас з Днем вчителя! І подякувати за Вашу невтомну працю, за віддачу, за любов і знання! Хай Господь оберігає Вас і Вашу родину! Бажаємо миру, злагоди й достатку!

4. Кожне Ваше слово сповнене мудрості. Для мене Ви найкращий вчитель, який був, є і буде. Я поважаю Вас усім серцем. З Днем вчителя!

5. Вітаємо з Днем вчителя! Ви сієте знання, цікавим робите життя! Хай Ваша безцінна праця буде високооплачувана і перспективна! Ми дякуємо Вам за увагу, любов, підтримку і повагу!

Листівка і привітання взято з Moonzori https://moonzori.com/pryvitannya-z-dnem-vchytelya/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.