Kyiv Art Fair відбудеться з 20 по 23 серпня на новій локації — Parkovy

07 липня 2020, 00:26
Власник сторінки
0
20
Фото: kyivartweek.com

Протягом чотирьох днів з 20 по 23 серпня у киян і гостей столиці буде можливість відвідати традиційну культурну подію — ярмарок сучасного мистецтва Kyiv Art Fair, якому цього року виповниться п'ять ро


Ярмарок Kyiv Art Fair та фестиваль Kyiv Art Week повинні були традиційно відбутися в травні. В умовах карантину організатори прийняли рішення змінити формат і провести ярмарок окремо від основного фестивалю. Місце для проведення надав генеральний партнер Kyiv Art Week 2020 року Parkovy на Парковій дорозі, 16-а. Інфраструктура цієї локації дозволить забезпечити всі санітарні норми в умовах карантину.


На період проведення ярмарку частина комплексу Parkovy перетвориться на величезну виставку робіт сотень художників і скульпторів, представлених більш ніж тридцятьма українськими галереями та самоорганізованими художніми об'єднаннями (т.зв. "artist-run space"). Всі роботи будуть внесені в щорічний каталог Kyiv Art Fair і виставлені на продаж.


У період кризи в культурній сфері, викликаною пандемією COVID-19, ярмарок Kyiv Art Fair стане майданчиком, де українські приватні інституції та художники, яких вони представляють, зможуть заявити про себе і почати діалог з представниками бізнесу та держави. Тему цього року організатори сконцентрували на взаємодопомозі та солідарності між агентами сфери мистецтва. Також рамках заходу пройдуть лекції і дискусії про взаємодію мистецтва і ринку, в тому числі в умовах кризи. Донабір учасників відбувається за новим форматом за участю журі, умови подачі заявок можна знайти на сайті


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.