БЕЗВІЗ У 2021 РОЦІ: ТОП-5 КРАЇН ДЛЯ ПОДОРОЖІ

16 липня 2021, 16:42
Власник сторінки
0
39110

Літо вже в самому розпалі, а ви й досі не вирішили як та де провести літо?

Безвізовий режим, який почав працювати в Україні завдяки зусиллям влади з червня 2017 року, спростив для нас поїздки до країн Євросоюзу. Звичайно, пандемія дещо ускладнила всі процеси, однак завдяки плідній співпраці з передовими державами, вакцини, запропоновані українцям визнаються в ЄС, тим самим дозволяють подорожувати й надалі.  Отже, перед вами топ-5 країн, поїздка в які вимагає відф вас лише закордонний біометричний паспорт та негативний ПЛР тест. Український COVID-паспорт виглядає так само, як і європейський.

 

Болгарія

Привітна Болгарія пропонує туристам пляжі Чорного моря, чудовий відпочинок з дітьми і бюджетні гірськолижні тури. Сонячний Берег і Золоті Піски, Банско, Боровець і лікувальні курорти.

Болгарія славиться своєю Долиною Троянд, тож країна пропонує туристам різноманітну продукцію з їх ароматом чи на їх основі: мило, солодощі, парфуми, ароматизована вода – будь-що на вибір.

Туристичні агенції пропонують  цінник на тур до будь-якого з цих місць від 8 тис. грн за двох, з урахуванням проїзду.

Якщо вам більше до вподоби організовуватись самостійно, то варто зазначити, що вартість проїзду в одну сторону на автобусі обійдеться вам в 1400 грн, а переліт  від 1600 грн. Ціни на продукти харчування не надто різняться з нашими. Але варто чекати, що в туристичних містечках вартість продукції буде на порядок вище.

 

Португалія

Родзинки Португалії - видовищний футбол, відмінний пляжний відпочинок і смачна кухня з ароматними винами. Пам'ятки Лісабона і старовинні замки, дайвінг і курорти Лісабонської Рив'єри, Алгарве і Мадейра – дивитися є на що.

Португалія славиться своїм портвейном, який, здається, тут не закінчиться ніколи. А завдяки водам Атлантичного океану, у вас з’являється можливість спробувати тільки що виловлені з води морепродукти.

Тури від операторів стартують від 35 тисяч гривень за двох. За ці гроші ви зможете отримати стандартний номер в тризірковому готелі, сніданки і переліт в обидві сторони.

 

Греція

Греція – країна з серйозним історичним підґрунтям: Афіни, Дельфи, Фіви і Метеори, скельні монастирі і свята гора Афон. Великі пляжі, чисте море, мальовничі острови і спа-готелі. Родос, Халкідікі і Кос. Привітні острови пригріють вас на тиждень за суму від 20 тис. грн за двох, без їжі, але з урахуванням проїзду та трансферу. Тож треба бути готовим до того, аби викласти кругленьку суму в закладах харчування. Однак привітність місцевого населення згладить цей недолік.

 

Кіпр

Кіпр - це дуже чисті пляжі, готелі з хорошим сервісом і легка «екскурсійна» програма. З розваг - мінікруїзи, таласотерапія і смачна місцева кухня. Так-так, таласотерапія…виникли питання? Тоді розберемося детальніше. Таласотерапія - процедури по догляду за тілом з використанням морської підігрітої води (до +33), водоростей й морського бруду в поєднанні з морським кліматом.

Кіпр безсумнівно є раєм для гурманів і любителів смачного вина. На відпочинку вам буде порекомендовано багато екскурсій з дегустаціями.

Ціни на тури стартують від 18 тисяч за двох. Це переліт, готель, сніданок та вечеря.

 

Франція

Елегантна красуня-Франція - це відпочинок з шармом, відпочинок на витонченому Лазурному Березі, знамениті музеї, гастрономічні провінції і замки Луари. Кухня, вино і гірськолижні курорти.

Від поїздки до Франції не варто чекати бюджетності. Автобусний тур, який по дорозі охопить, наприклад, ще і Польщу зі Швейцарією обійдеться приблизно в 300 – 350 євро за 7 днів, а от вже переліт з постійним проживанням в готелі, зі сніданками на 3 ночі обійдеться приблизно в 35 тисяч гривень за двох. І це за умови придбання гарячого туру.

Важливим критерієм для в’їзду в країну є наявні при вас фінанси. Умови такі: 120 євро на день для осіб, які мають заброньований готель, 65 євро на день для осіб, які не мають броні готелю. 32,5 євро на день для осіб, які їдуть до друзів чи родичів і мають підтвердження проживання в них.

 

На сьогоднішній день виїзд до цих країн здійснюється за умовами минулого року, пале варто чекати оновлення в системі авторизації поїздок.

 

 До речі, буквально на днях Президент України домовився з Китаєм про те, щоб укласти згоду про безвіз. Тож зовсім скоро поїздки до унікального сходу стануть звичною річчю для українців.

Тож, безвіз працює, проблема пандемії вирішується. Чудово, коли влада працює в інтересах народу! Пакуйте речі і їдьте відпочивати!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: безвизовый режим,єврозона,відпустка,ЛІТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.