Хресна хода УПЦ МП чи відверте свавілля під іконами російської церкви

26 липня 2021, 16:24
Власник сторінки
1
22386
Хресна хода УПЦ МП чи відверте свавілля під іконами російської церкви

Навіть через цілий місяць після «хресної ходи» УПЦ МП у Ніжині проросійські віруючі не можуть зупинитися творити беззаконня, тільки вже не на вулицях, а у міжнародному полі.

«Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент розповів представникам  місії ОБСЄ в Україні про «переслідування» віруючих їх церкви» побачила я такий заголовок нещодавно на одному з новинних сайтів.

Те, як Ніжинський і Прилуцький відверто намагаються зобразити українських патріотів та ветеранів АТО/ООС  «чортами» не йде ні в які ворота.  Після провокації, а потім нападу на проукраїнських активістів скаржитися ОБСЄ на переслідування віруючих УПЦ МП в Україні  – це відверта дискредитація наших Героїв з боку церкви, котра діє під супроводом Кремля.

Треба низько пасти або бути справжнім кремлеботом, щоб спеціально повести натовп  віруючих російської церкви повз українських активістів, котрі прийшли до монументу Героїв АТО разом з сім’ями загиблих захисників, щоб віддати шану. Зчинити бійку з мирними активістами поблизу монументу пам’яті загиблих – це не гріх, якщо на те благословив митрополит Онуфрій, виходить, що так.

Коли люди нарешті зрозуміють, що Російська православна церква в Україні, не зважаючи на її знаходження в Україні залишається російською і буде стояти виключно за інтереси Росії. Коли священнослужителі УПЦ МП перестануть виступати на проросійських телеканалах, поширювати російську пропаганду через свої прес-служби/представництва, збирати кошти з прихожан і відсилати їх у Москву, ось може тоді моя думка, як і більшості українських патріотів, зміниться. А поки справжні православні можуть звернутися до Православної церкви України, котра підтримує виключно проукраїнську позицію, не спонсує ворога, а підтримує наших військових!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: религия,Киев,церковь,УПЦ МП,УПЦ КП,Православие,православная церковь,УПЦ,Київ,ПЦУ,Православная церковь Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.