Серед нас є вороги! Не давайте щурам плодитися!

30 липня 2021, 12:34
Власник сторінки
0
19762

20 червня 2021 року позафракційний (а як же інакше?) депутат Андрій Деркач виступав на з’їзді монашества УПЦ МП.


20 червня 2021 року позафракційний (а як же інакше?) депутат Андрій Деркач виступав на з’їзді монашества УПЦ МП. Цікаво, що така особа з ТАКИМ послужним списком (перед позафракційністю – депутат проросійських партій, визнаний агент Кремля і просто куратор російських агентів в Україні) удостоївся слова на трибуні. Цікаво, на що ж в промові робився акцент? Звісно, за словами багатьох таких «народних обранців» релігія – це не політика і не має ніяк з нею перетинатися, але ж, Андрію, що Ви там робили? Не думаю, що просто вирішили себе засвітити перед камерами.
Я не Шерлок Холмс і навіть не доктор Ватсон, але відрізнити чорне з білим можу. Не розумію, як УПЦ МП досі може так відкрито влаштовувати свої виступи з своїми кураторами, як їм вдається розкрадати простих віруючих людей та найголовніше як їм не соромно прикривати відверто політичні дії Всевишнім. Сподіваюсь для них закон божий дійсно стане і карою божою.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,УПЦ МП,томос,ПЦУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.