Наклеп про стан Києво-Печерської лаври зі сторони московських церковників.

26 липня 2021, 16:14
Власник сторінки
0
22339
Наклеп про стан Києво-Печерської лаври зі сторони московських церковників.
Києво-Печерська Лавра (Фото з uk.wikipedia.org)

Стало нещодавно відомо про те, що так звані священнослужителі московського патріархату заявляли про занепад та загрозу руйнації лабіринтів ближніх печер, навіть дбайливо запросили грошей у уряду на ре

Це, як зазвичай любить робити московське духовенство, була ще одна із багатьох провокацій та спроба виманити грошей не тільки з людей, а ще попросити їх в уряду, на 44-ій сесії ЮНЕСКО вже дійшли висновку, що загальний стан збереження об’єкта Собору Святої Софії з прилеглими монастирськими спорудами та монастирського комплексу Києво-Печерської лаври з церквою Спаса на Берестові є задовільний, мало того комітет Світової спадщини також відзначає позитивні тенденції з 2017 року.
Це є прямим доказом того, що представники московського духовенства, які знаходяться на території Києво-Печерської Лаври, брехуни та злодії.
Про розкради пожертвувань які дають люди цим священнослужителям, та як вміло за ці пожертви купуються машини та квартири вже писав Олександр Саган, також погоджусь з його пропозицією виселити з Києво-Печерської лаври.
Тому, люди, звертаюсь до вас та до вашої самосвідомості! Не платіть за яхти та дачі для цих злодіїв, підтримуйте Православну Церкву України, не московський патріархат.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: христианство,УПЦ МП,УПЦ КП,Православие,православная церковь,УПЦ,Киево-Печерская Лавра,Київ,Києво-Печерська лавра,ПЦУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.