19-20 червня на ВДНГ відбудеться літній Кураж у стилі ELECTROLETO

18 червня 2021, 13:08
Власник сторінки
0
45
19-20 червня на ВДНГ  відбудеться літній Кураж  у стилі  ELECTROLETO

Проведіть вихідні с Куражем драйвово! Dance first, think later! Бо це ELECTROLETO на Куражі!

19-20 червня зустрічаємося на Куражі, щоб запалювати танцпол і качатися в ритм електро-діджеїв! Неон на площадці, блискітки на обличчі і свобода, що випирає назовні! 
Вже відчуваєш, як іскри летять і музика током по шкірі? Готуйся ловити позитивні заряди, денсити під LOW Party і special guest Axel Boman, слухати лекції топових спікерів, від душі сміятися над імпровізацією від Воробушка та стендапом Василя Байдака і команди Barbulone, дивитися улюблені фільми у кінотеатрі під відкритим небом, прогулюватися Rotten Ambar в пошуках скарбів, забігати за вином на Синичку, а потім одразу на фуд-корт, вчитися чогось нового на майстер-класах, розважатися на активностях, кататися на атракціонах, зробити фото на пам'ять на фотозоні від Романа Пашковського і просто круто проводити це літо разом!
P.S. А ще, ми дуже хочемо, щоб ви почувалися в безпеці, тому keep calm and keep distance (і маски-маски-маски)!
Час роботи: 12:00–23:00
Ціна онлайн — 150 грн.
Ціна на вході — 200 грн.
Важливо: вхід без черг на івент тільки за онлайн-квитками, також будемо продавати квитки на касі до повної та безпечної заповненості майданчику. Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам бойових дій, вагітним й іменинникам безкоштовно.
Традиційно, 19-й павільйон ВДНГ, проспект Глушкова, 1
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.