У Premier Palace, відбулася презентація авіаційного клубу UkrainianAviation Club

14 лютого 2022, 18:35
Власник сторінки
0
32
У Premier Palace, відбулася презентація авіаційного клубу UkrainianAviation Club

8 лютого у Києві, в історичному готелі Premier Palace, відбулася презентація закритого авіаційного клубу Ukrainian Aviation Club (UAC)

Це професійна спільнота, до якої увійшли міжнародні й українські авіакомпанії, аеропорти та інші представники авіаційного й туристичного бізнесу.

​На заході було представлено новий номер головного авіаційного видання України – Boryspil Magazine, що присвячений країнам Арабської затоки. Засновник Українського авіаційного клубу Олексiй Дiдiгуров розповів про плани розвитку на 2022 рік, поділився ідеями нових проектів.

Вероніка Булавицька, сountry manager авіакомпанії Air Astana, повідомила про відновлення та безпеку авіаперельотів з Києва до Казахстану. Під час заходу було зібрано 7000 грн від продажу книг засновника UAC Олексія Дідігурова, які були передані для фонду Sky People.

​Захід відвідали представники таких компаній:
головний аеропорт України – «Бориспіль», голова Украероруху; авіакомпанії Wizz air, ElAl, Air Astana, Air Arabia, «Роза вітрів»;
офіс із туризму Ras Al Khaima; Посольство США в Україні, відділ туризму Американської Торгової Палати; консьєрж-сервіси «Райський» та Insignia; компанії з обслуговування літаків і бізнес-авіація,
а також компанії, що пов'язані з авіаподорожами, та профільні ЗМІ.

Партнерами заходу стали: Premier Palace, Посольство Катару в Україні, «Крайна. Дика вода Закарпаття», «Корисна Кондитерська».
Були розіграні подарунки від таких брендів, як Ras Al Khaima Tourism, Royal Thai Spa, EKIP-SPORT, «Кошкін Дім».

Усі гості заходу отримали знижку 50 процентiв на проживання в готелі Mola Mola Apart Hotel у Львові.
​Пригощало гостей Посольство Катару в Україні.

Наступна зустріч клубу UAC відбудеться в березні, у закритому форматі, і буде присвячена експертам з маркетингу й PR в авіації та туризмі.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: туризм,авиация,клуб
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.