13 червня у Klitschko Expo відбудеться святковий захід до Дня Донора

12 червня 2021, 13:21
Власник сторінки
0
41
13 червня у Klitschko Expo відбудеться святковий захід  до Дня Донора

Святкуємо Всесвітній День донора разом! 13 червня о 17:00 Де: Klitschko Expo (НСК "Олімпійський", вул. Велика Васильківська, 55

Раді будемо зустрітися з вами на святковому заході, присвяченому Всесвітньому Дню донора.
На вас гостей чекає просекко, фуршет, приємна музика і розкішний вид на вечірній Поділ.
«Донорський причал» - це перший в Україні культурний захід, який спрямований на те, щоб сформувати ком’юніті активних донорів та їх друзів.
Хоча, по суті - це маніфест вдячності за те, що ви - дорогі донори, - були з нами весь цей час і своїми добрими вчинками торкається сердець і даруєте надію на життя тим, хто цього так потребує.
Ведучий заходу - Денис Денисенко.
Захід донорів прийдуть привітати відомі виконавці: Андрій Кравченко, Софія Єгорова, Ярослав Смаль, Вовчук Катерина, Олег Корбан-Далас, Ксена, Єгор Грей, Марі Пежо та Галина Солодка, Miss Iris та Ami.
Музичну атмосферубуде створювати DJ James Edonu.
Партнери церемонії:
Всеукраїнське об'єднання організацій роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів; краще видавництво "Саміт-Книга", Perrier - мінеральна вода натуральної газації з самої Франції; імпортер елітних алкогольних напоїв Almatera; молодий бренд Courage що включає нові розробки догляду за тілом та нігтевою естетикою; компанія LR Health&Beauty - лідер Алла-Анастасія Розумовська; компанія Natural Melanin Ukraine; консалтінгова агенція "Успіх без кордонів", дизайнер Олена Ємельянова; Клуб успішних жінок (Київ); ТОВ "Холдінг НАС"; страхова компанія Spare; м'ясні продукти "Бащинський", Благодійний фонд "Фонд культурні іновації"
Медійні партнери:
ТВ: 33 канал, АллатРа ТВ
Журнали та онлайн-видання: журнал Super Lady, Кореспондент, , StarBrothers, Studioofmydreams, Spy Fashions тощо
Фотозвіти від кращих фотографів Києва.
Вхід безкоштовний за запрошеннями!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.