10 червня в прокат виходить анімаційний фільм «Спіріт: Дикий мустанг»

10 червня 2021, 03:44
Власник сторінки
0
16
10 червня в прокат виходить анімаційний фільм «Спіріт: Дикий мустанг»

Культова анімаційна історія від DreamWorks продовжиться вже з 10 червня на великих екранах кінотеатрів України.


Смілива та відважна дівчинка Лакі не уявляє і дня без пригод та понад усе мріє знайти власне місце у світі. Переїхавши в маленьке містечко, вона зустрічає дикого мустанга на ім’я Спіріт, і це змінює її життя. На них обох чекає неймовірна мандрівка, яка подарує їм дивовижні відкриття!
Емоційна історія для сімейного перегляду, на якій й батьки гарантовано не заснуть, слідкуючи за пригодами героїв на екрані! Чудова графіка мультфільму доповнюється добірним українським зірковим дубляжем талановитого гумориста, учасника популярного телешоу «Вар’яти» — Володимира Жогли. «Пам’ятаю, як декілька років тому дивився першу частину цієї культової пригоди і навіть гадки не мав, що згодом отримаю шанс приєднатися до команди дубляжу в продовженні історії, — розповідає Володимир. — «Спіріт: Дикий мустанг» — мій дебют в анімації. Буду відвертим: коли вперше прийшов на студію дубляжу, надзвичайно хвилювався, оскільки до цього мені ще ніколи не доводилося стояти по ту сторону екрану. Дубляж — задача не з легких і потребує справжньої влучності та чималих зусиль від актора. Проте це - неймовірна можливість спробувати сили у новому амплуа, кинути собі виклик та вийти за межі звичного досвіду. Окрім того, було надзвичайно цікаво почути власний голос у новому звучанні.
Мій герой Морж — абсолютний антипод мене: він грізний, суворий і доволі строгий чоловік. Мені ці риси зовсім не властиві, я звик завжди бути на позитиві та в доброму гуморі. Тож під час роботи навіть згадував хлопців-розбишак, які колись смикали мене за вуха, уявляв, як би себе поводили вони, намагався перейняти їхній спосіб спілкування, щоб відтворити ці риси в образі Моржа».
«Спіріт: Дикий мустанг» стане справжньою знахідкою для дітлахів та їх рідні, відкриваючи веселу літньо-канікулярну пору дозвілля! Тож мерщій до кінотеатрів!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.