Модель та телеведуча Наталія Тимченко про кар`єру, сім'ю та улюблений відпочинок

08 травня 2021, 15:46
Власник сторінки
goldwave2013@ukr.net
0
23
Модель та телеведуча Наталія Тимченко про кар`єру, сім ю та улюблений відпочинок

Наталія Тимченко, 1-st runner up of «Mrs. Ukraine International 2020» та просто неймовірно красива жінка розповіла Максу Леонову для програми «F: Queen» про своє сімейне щастя та модельну кар`єру.

- Наталко, я знаю, що ти полюбляєш проводити вільний час за читанням. Чому саме таке дозвілля і які твої улюблені автори?

- Справа в допитливості та прагненні до знань. Дуже люблю, з останніх прочитаних книг, Анрі Шар`єр "Метелик" - це автобіографічна книга, в якій автор розповідає, як намагався втекти з колонії суворого режиму. І також дуже люблю Деніела Кіза "Таємнича історія Біллі Міллігана" - про множинні особистості.

- Я теж полюбляю якісь крейзі-теми - про людей, які з`їхали з розуму.

- Це круті історії, засновані на реальних подіях, тож удвічі цікавіше.

- Ще ти любиш вірші, наскільки я знаю, так?

- Так, я дуже люблю поезію, люблю сучасних поетів, адже, як мені здається, ми живемо в чудові часи - коли можемо доторкнутися до прекрасного і стати свідками такого великого таланту наших сучасників.

- Щодо волонтерської діяльності. Чим ти займаєшся і що тебе спонукає це робити?

- Я дуже люблю дітей і вважаю, що священний обов'язок кожного з нас - допомогти хоча б одній дитині, яка не має мами з татом, немає можливості нормально харчуватися, купувати якісні іграшки. Та й елементарно - купувати ліки, підгузки. Таких дітей дуже багато - і я з задоволенням допомагаю. І закликаю всіх допомагати разом - і тоді ми зможемо зробити цей світ іще прекраснішим.

- Клас. Мені дуже приємно, що я особисто знаю таку людину, яка допомагає дітям. До речі, з приводу дітей - я знаю, що в тебе дві донечки. Чи думаєш ти їх віддати у модельний бізнес?

- Я вельми лояльна матір - я за те, аби діти займалися тим, до чого в них лежить душа. Моя старша донька, їй 10 років, спробувала вже все: каталася на роликах, займалася фігурним катанням, теніс, гімнастика, балет, бальні танці. Вона спробувала дуже багато чого, а зараз зупинилася на гімнастиці. Куди вона піде дальше - це буде її вибір і я її підтримаю. Так само, як і молодшу. Вона ще дуже маленька, їй лише 5 років. Але я підтримаю будь-який напрям. Навіть якщо він буде модельний.

- Нехай вони ідуть в бальні танці! (Сміється) А я к ти вибрала модельну кар`єру - це було покликання чи, наприклад, це вирішила за тебе мама?

- Ні, я росла в маленькому місті, можливостей поїхати з того міста було дуже мало на той момент. Я просто йшла по вулиці, мене буквально схопила за руку жінка і каже "Вау! Ти така гарна, давай брати участь у конкурсі краси!". Мені було 16 років, Слов`янськ - і тоді вже все закрутилося. Воно якось само мене знайшло.

- Але я знаю, що заради сім`ї ти відмовилася від дуже серйозного контракту, який міг просунути твою кар`єру дуже далеко. Чи не жалкуєш про це?

- Так, міг, але я не шкодую. Тоді я зробила той вибір, який був єдиним правильним для мене. У мене завжди в пріоритеті була родина - мій чоловік, мої діти. І вже тільки коли я реалізувалися в сім`ї, тепер я можу реалізовуватися як особистість - займатися тим, що приносить мені задоволення і бути щасливою в цьому.

- Гаразд, щодо світлин в Інстаграмі - чи ви з чоловіком зазделегідь продумуєте концепцію чи це спонтанно?

- Знаєш, це цікава історія. Я розумію, що потрібно це робити, а він все робить якось інтуїтивно. От йому прийшло, він написав і під текст вже підбирає фото. Це все він робить сам - це його така творча реалізація. А для мене це складніше - я думаю, пишу, й потім теж під текст уже обираю фото.

- Так, я взагалі не розумію людей, які легко можуть викласти пост із великим текстом і крутою фотографією!

- До цього має бути талант.

- Це дуже важко - я так не можу.
 Хочу поговорити про твій титул -
Mrs. Ukraine International 2020.

- Перша віце-місіс. Бо, думаю, Місіс не зрадіє, якщо ми так скажемо.

- Добре. Скажи, що для тебе було найскладнішим у здобутті цього титулу?

- Складного було мало. Я отримувала максимум задоволення від усього процесу - від репетицій, від підготовки, створення костюмів, це взагалі окрема історія. Для мене це все звичний світ і це моє. Тож складнощів не було.

- Тобто тобі зараз 17, а в 16 тебе запросили - і за рік ти встигли з цим злитися. (Сміються) Цікаво й дуже швидко в тебе все вийшло. А як щодо подорожей? Як і всі, мабуть, ти дуже любиш подорожувати. Які твої найулюбленіші країни для відпочинку?

- Для відпочинку я більш за все люблю Мальдіви. Мальдівушки! Полежати на пляжі на білому пісочку, пірнати з аквалангом подивитися рибок - для мене це, звісно, кращий відпочинок. Краще й не вигадати.

- А активний?

- Активний я не дуже люблю, якщо чесно. Найбільше запам'яталася Японія, Токіо - тому що це зовсім інший світ, інша планета і там дійсно є, що подивитися. Там уже можна активність вмикати на повну.

- Клас, я не був там. Тільки в Сингапурі.

- А от Сингапур я б хотіла - це моя мрія. Сингапур та Австралія.

- Ти дуже ефектна дівчина, це правда. Скажи, де ти полюбляєш купувати речі до свого гардеробу - онлайн чи все ж ходити по бутіках.

- Знаєш, і в нинішній ситуації, і взагалі я вже перейшла на онлайн-шопінг. Особливо мені подобається один онлайн-магазин, він називається Answer. Там дуже круто, адже можна вибрати будь-який бренд, будь-який фасон і взагалі задовольнити будь-які бажання.

- Наталко, ти дужа ефектна, щира та справжня. Тому я тобі бажаю залишатися такою ж та розвивати свої найкласніші риси характери. І залишатися такою ж 17-річною, яка ти є. Відкрий себе справжню!

Съемки @fashiontvua для F: Queen

 Наталія Тимченко @nataly_tymchenko — 1-st runner up of Missis Ukraine International

 Макс Леонов @maksleonov_official — переможець «Танці з зірками» 2020 Україна 

Producer — Ольга Гусєва @olha_husyeva 

Idea & Concept — Ольга Гусєва @olha_husyeva 

Photo — Кухалейшвілі Наталія @nataly_photographer_ 

Соломаха Альона @aliko_photographer

 Location — Grand Admiral Resort & SPA @grand_admiral_club 

Style for Natalia: @answear_ua

 Брюки — Answear Lab 

Юбка — Miss Sixty 

Пальто — Answear Lab 

Style for Maks: @answear_ua Костюм — Answear Lab


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.