Чому теперішній час краще ніж минулий?

04 квітня 2021, 20:20
Власник сторінки
Контент-Мейкер
0
31

У теперішній час багато людей порівнюють теперішній та минулі часи. У цьому пості я не буду ці часи порівнювати. Я лише розповім більшість плюсів теперішнього часу.

1. Інтернет

Завдяки інтернету у теперішній час ми маємо доступ до усіх знань світу. Тепер нам необовязково йти до бібліотек та шукати необхідну нам літературу. Тепер все є онлайн. У теперішній час нам не потрібно звонити до реєстратури аби записатись на прийом до лікаря. Тепер це можна зробити онлайн.
Сьогодні вже не потрібно йти до більярдного клубу. Тепер у більярд можна грати дома з другом лежачи на дивані і не переживати, що випадково пошкодиш поле більярдного столу.
Тепер усі відповіді на наші запитання можна взнати через інтернет. А головне це швидко та зручно.

2. Смартфони та планшети

Тепер нам не потрібно у далеку подорож брати з собою купу книжок та мучитись. Усі книжки можна мати на смартфоні чи планшеті і тим більше, якщо книжка була завантажена раніше на пристрій то тепер її можна читати офлайн(тобто без інтернет з'єднання). А офісним робітникам тепер не треба усе брати з собою бо вони можуть усе носити на своєму пристрої.

3. Прінтери

Тепер кожна людина може дозволити собі прінтер. А завдяки прінтеру людина може витягнути з всесвітньої мережі все, що забажає. Навіть усі томи ,,Війни та миру".

Це лише короткий перелік того, що ми маємо та можемо робити у теперішньому часі. І це чудово. Це гарні можливості для кожного. Це економія нашого часу.

На мою думку теперішній час це чудово.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: інтернет,час,сучасність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.