Про креативних людей

04 квітня 2021, 19:34
Власник сторінки
Контент-Мейкер
0
26
Про креативних людей
Творіння креативних франківців!

Стаття у якій розповідається про креативних людей Івано-Франківська!

    Вітаю усіх! Креативні люди - це люди, які проявляють свої здібності у різних сферах. Хтось у архітектурі, а хтось у малюванні.
    Дивлячись на свої недавні знімки я розумію, що саме креативні люди змінюють світ. Вони додають у наш з вами світ барви створюючи щось нове та оригінальне! Саме завдяки таким людям ми маємо гарні місця для фотографій чи просто відпочинку. На ці місця приємно дивитись і ці місця дарують радість дітям, а дорослим гарним настрій. Для когось малюнки з відомих мультфільмів нагадують про роки в дитинстві, а когось ці малюнки мотивують бути також креативним. Креативність у нашому часі просто необхідна бо саме завдяки креативності люди мають гарні прикрашені двори та зони для відпочинку, які є приємними кожному.
    Зараз креативні люди роблять свої вироби з різних матеріалів. Наприклад з пластикових пляшок. Це один з розумних підходів до проблем у екології. Усе ж таки краще якийсь виріб ніж забруднення навколишнього середовища.
    З цього робимо висновок:
    Креативні люди - це ті хто змінюють світ! Чим більше є таких людей - тим кращим, приємнішим і гарнішим стає наш з вами світ!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: люди,креатив,українці,Івано-Франківськ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.