7 грудня в Києві стартує новий зимовий сезон розваг «Зимова країна на ВДНГ»

03 грудня 2019, 14:12
Власник сторінки
0
33
7 грудня в Києві стартує новий зимовий сезон розваг «Зимова країна на ВДНГ»

7 грудня в Києві стартує новий зимовий сезон розваг на території Національного комплексу «Експоцентр України». Зимова країна на ВДНГ — місце, де здійснюються мрії!

За чотири сезони свого існування тематичний парк-фестиваль «Зимова країна на ВДНГ» встиг перетворитися на головну різдвяну традицію всіх киян і гостей столиці. 7 грудня гігантський майданчик зимового відпочинку та святкових подій України вже вп’яте розпочинає свою роботу. Цього року організатори значно розширили територію розваг, додавши унікальні локації для дорослих та дітей. А фундаментальною концепцією сезону стала тема мрії.

Територія ВДНГ трансформується у справжню зимову країну з різноманітними активностями для всієї родини. Арка центрального входу перетвориться на магічний портал, що веде до парку розваг, прикрашений яскравими світловими інсталяціями. Святковою ілюмінацією також заграють колони павільйонів та центральні алеї. Аніматори, флешмоби, безліч розіграшів і подарунків занурять гостей у різдвяну казку.

Одна з ключових локацій — романтична ковзанка просто неба. Понад півтори тисячі квадратних метрів льоду для віртуозних піруетів! Поруч розташується справжній європейський ярмарок — вулична територія фудкортів із частуваннями на будь-який смак і широким вибором гарячих напоїв — від запашної кави до духмяного глінтвейну. А тих, хто встигне замерзнути, обігріє теплий фудкорт із соковитими ковбасками, м’ясистими рульками та іншими смаколиками — «Баварський двір». Також є шалені тюбінгові гірки, екстремальні атракціони та мотузковий парк на деревах.

Серед нових локацій цього сезону - «Різдвяна Фабрика Мрій» у другому павільйоні. Це казкове місто з реалістичними декораціями, де гості познайомляться з процесом виготовлення скляних ялинкових прикрас. Кожна майстерня казкової фабрики має унікальний дизайн: кабінет ельфа-чарівника, неймовірні машини: роздувач вогню, за допомогою якого виготовлятимуть майбутні ялинкові прикраси, спеціальні ванни для їх сріблення та майстерня з розпису й фарбування готових іграшок. Тут працюватиме справжня Різдвяна пошта, де кожен зможе відправити свої подарунки та частинку мрії близьким.

«Різдвяна Фабрика Мрій» пов’язана з уже добре знайомою відвідувачам локацією — Резиденцією Діда Мороза. Святкова резиденція знову відчиняє двері в «Зимовій Країні на ВДНГ». Традиційно до новорічних свят у дев’ятому павільйоні відкривається новорічне інтерактивне шоу — казка з чарівними героями, яскравими декораціями та цікавою програмою. Тут кожна дитина має змогу потрапити до домівки Діда Мороза й познайомитися з ним і його казковим оточенням. Вірні друзі Діда Мороза — ельфи — організують розважальну програму, що складатиметься з міні-квестів та цікавих завдань, а також допоможуть написати листа з побажаннями, якщо малюк не встиг це зробити вдома.

Місце, де реальність і фантазія переплітаються, — грандіозне зимове шоу «Winterra. Легенда казкового краю». Сповнена доброти історія, видовищні візуальні спецефекти у 5D-форматі, які створюють враження абсолютного занурення в дійство, драйвові хореографічні й акробатичні номери у виконанні найкращих артистів України та дивовижний вокал, що звучатиме наживо! Захоплива новорічна казка від режисерів-постановників Костянтина Томільченка та Олександра Братковського — довгоочікувана зимова прем’єра!

«Замок крижаних скульптур» з прозорої, білої та кольорової криги перетвориться на чарівний всесвіт мультфільму «Мавка. Лісова пісня». Тут, серед таємниць і загадок, живуть душа лісу та його новообрана берегиня Мавка, її коханий Лукаш, мудрі Водяник із Лісовиком, кумедний котожабик Квусь, могутня й підступна Килина та безліч інших міфічних істот.

Підготував до свят нову виставу і Київський театр маріонеток, який неодноразово отримував Гран-прі міжнародних фестивалів та премію «Київська Пектораль» за найкращі камерні дитячі вистави й вистави для дорослих. Саме тому спектакль «Обережно, миша!» буде цікавий як малюкам, так і батькам.

Цього сезону «Зимова країна на ВДНГ» вперше поповниться науково-пізнавальною локацією — у четвертому павільйоні розташувалася всесвітньо відома виставка BODY WORLDS — «Всесвіт тіла». Організатори експозиції також готуються до свят, тому на виставку чекають тематичні оновлення в контексті декору й атмосфери.

Серед уже добре знайомих та улюблених відвідувачами локацій зимувати на ВДНГ знову повернуться:

- святковий ярмарок «Корпорація подарунків», де ви зможете придбати подарунки для найближчих людей;

- місце, де можна краще пізнати природу, — тропічна ферма «Планета Метеликів» та контактний зоопарк Animal Park;

- спеціальна серія кінопоказів і квестів від «Центру сімейного дозвілля Teleport 360»;

- дитячі дні народження від «Квестманії».

Цього сезону організатори «Зимової країни на ВДНГ» запланували широкий спектр тематичних заходів і святкувань, отож, до буденності звикати не доведеться! :)

 

Календар подій:

7 грудня: Святкове відкриття;

31 грудня – 1 січня: Новий рік на ВДНГ;

1 – 2 лютого: Вікенд наливок;

8 – 9 лютого: Вікенд вареників;

15 – 16 лютого: Вікенд закоханих;

22 – 23 лютого: Вікенд сала;

29 лютого – 1 березня: Запальна Масляна на ВДНГ.

 

Мрії здійснюються тут: у «Зимовій Країні на ВДНГ»!

7 грудня – 1 березня, ВДНГ.

Вхід на територію парку — вільний!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.