14 жовтня в День Козацтва етно-ресторація «Козачок» пригощає всіх чоловіків!

13 жовтня 2017, 01:02
Власник сторінки
0
134
 14 жовтня в День Козацтва етно-ресторація «Козачок» пригощає всіх чоловіків!

В День Козацтва і Захисника України етно-ресторація «Козачок» пригощає всіх чоловіків настоянками та українськими смаколиками.

14 жовтня ресторан «Козачок» перенесе своїх гостей у часи, коли легендарні козаки боролися за незалежність України. Відвідувачів порадує національний колорит, справжня українська кухня, страви приготовлені з любов'ю, сімейна атмосфера та втілення знаної української гостинності. Гості можуть насолодитися варениками на будь-який смак, борщем з пампушками, смачними стравами на мангалі. В меню ресторану поєднується українська автентичність і незабутній смак, що передає весь шарм української національної кухні.

Етно - ресторація "Козачок" - це приємний сюрприз для тих, хто вирішив відпочити. Чарівність петриківського розпису, п'янке свіже повітря в поєднанні з домашнім затишком та справжньою українською кухнею стануть незабутнім епізодом вашого життя. Інтер'єр закладу витриманий в автентичному українському стилі. Ресторан запам'ятовується своєю унікальною атмосферою. Для вас розкриють свої гостинні двері зали і будиночки: «Головний червоний зал», «Веранда», «Камінний бенкетний зал», «Великий бенкетний зал» і звичайно етно – будиночки з камінами.

Варто відзначити, що в ресторані «Козачок» особливу увагу приділяють естетичності та  ввічливому ставленню до відвідувачів.

Чекаємо Вас у суботу 14 жовтня з 10:00 - 23:00  м. Київ, Осокорки, вул. Центральна, 11 (м. Славутич) т. 0674460706

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.