Депутат Київради Владислав Трубіцин оголосив про кампанію боротьби

05 квітня 2021, 20:57
Власник сторінки
журналист
0
16
Депутат Київради Владислав Трубіцин оголосив про кампанію боротьби

Щодня команда депутата виявляє черговий незаконний МАФ або навіть цілу локацію нелегальних тимчасових споруд і фіксує, як недобросовісні забудовники ліплять казна-що

Депутат Київради Владислав Трубіцин оголосив про розгортання кампанії по боротьбі з незаконним будівництвом, стихійною торгівлею та засиллям МАФів у столиці.
Щодня команда депутата виявляє черговий незаконний МАФ або навіть цілу локацію нелегальних тимчасових споруд і фіксує, як недобросовісні забудовники ліплять казна-що всупереч законній процедурі, а поруч розростаються осередки стихійної торгівлі.
Незабаром у Київраді за дорученням мера Віталія Кличка буде створено Комісію по контролю за незаконними тимчасовими спорудами та стихійною торгівлею в м. Києві, яка здійснюватиме моніторинг всіх цих об’єктів і забезпечить швидке реагування відповідальних органів КМДА на порушення.
Владислав Трубіцин звертається до небайдужих киян ставити його до відома про виявлення будь-яких порушень у сфері благоустрою та будівництва задля чистоти та порядку у місті.
Повідомити про незаконні будівництва та нелегальні торговельні споруди, власники яких уникають роботи по закону та сплати податків до міського бюджету можна кількома каналами:
у поштову скриньку громадської приймальні (Оболонський проспект, 19, корпус 5);
електронною поштою
gromadskapt@gmail.com
☎️ за тел. (063) 102 08 24
Прохання у повідомленнях вказувати:
📍чітку та зрозумілу схему розміщення (або координати GPS);
📷 фото існуючої ситуації (за можливості).
Чим більш детальною та всебічною буде Ваша інформація, тим оперативнішою буде реакція.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.