Музей Революції Гідності біля Майдану, який Порошенко пообіцяв побудувати ще в 2

19 листопада 2020, 23:00
Власник сторінки
Журналист
0
27

Проте вкрасти 111 мільйонів гривень не забули

На третю річницю Революції Гідності Президент Петро Порошенко пообіцяв, що музей-меморіал Революції Гідності побудують на алеї Героїв Небесної Сотні.

 

"Цей музей повинен бути сучасним, він повинен дивитися в майбутнє, і він повинен бути розташований на земельній ділянці за адресою алея Героїв Небесної Сотні... На території, яка безпосередньо прилягає до місця загибелі активістів під час Революції Гідності", - сказав президент.

 

Президент заявив, що за музеєм буде закріплена ділянка на алеї Героїв Небесної Сотні, 3. "Необхідно вирішити питання з виділенням земельної ділянки. Це питання досі не вирішене, тому що нібито є кілька судових рішень про передачу її в різні роки різним власникам, в тому числі і приватним", - сказав він.

Минуло 4 роки….на місці музею і досі котлован. При цьому фірмі-забудовнику заплатили вже 111 мільйонів бюджетних гривень за те, що вони не зробили абсолютно нічого.

До речі, тендер на проведення реконструкції виграла така собі ТОВ «Спеціальна науково-реставраційна проектно-будівельно виробнича майстерня «Україна-реставрація». Всі роботи повинні були бути виконані до серпня 2019 року.

          Проте, в найкращих традиціях останнього пятиріччя – пройшло 2 роки і ні авансу ні ремонту немає. До того ж, ухвалою Київського апеляційного суду від 20.06.2019 накладено арешт на земельні ділянки, на яких розміщено меморіал та заборонено вчиняти будь-які дії, які можуть призвести до знищення доказів обставин вчинення злочинів 18-20 лютого 2014 до завершення слідчих дій.

          Дані обставини чудово зіграли на руку директору Музею революції гідності Пошивайло І. В. його заступнику Моргун О.А. та директору ТОВ «Спеціальна науково-реставраційна проектно-будівельно виробнича майстерня «Україна-реставрація» Гайдей В.А., які за кришування колишньої влади розікрали більше 100 мільйонів гривень.

        

         Ось так колишня влада виконувала свої обіцянки.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Порошенко,Хабарник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.