Віктор Чорний намагається відбілити репутацію ОПЗЖ

26 жовтня 2020, 17:23
Власник сторінки
Журналист
0
1620

В суботу 24 жовтня на сайті ОП-ЗЖ з’явилася заява народного депутата від фракції «ОП-ЗЖ» Віктора Чорного в якому він звинуватив видання «Інтерфакс-Україна», «РБК-Україна» і «Українську правду» в створ

Нагадаємо, 22 жовтня по кримінальному провадженню за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України були проведені слідчі дії, якими викрито факти причетності членів та активістів підконтрольної Віктору Чорному структури до незаконного збуту наркотичних речовин та матеріали, підтверджуючі їх участь в силових заходах на фінансовій основі за вказівки представників «ОП-ЗЖ» та ГО «Патріоти – За життя».

Відтак, в ОП-ЗЖ не змогли спростувати оприлюднені напередодні виборів компрометуючі партійних лідерів факти і вдались до звинувачень в адресу ЗМІ. Ми спробували розібратись чи аргументовано Віктор Чорний піддав сумніву репутацію інформаційних видань і отримали дані щодо затриманих учасників цих подій.

Отже, в протоколах проведених слідчих дій силами Нацполіції зазначаються як самі їх фігуранти, так і обставини проведення обшуків, які варто порівняти з відомими прізвищами «тітушок» Медведчука. 

За інсайдерською інформацією, в даних протоколах фігурують:

  • Чернуха Олександр Олександрович, 07.12.1994 р.н. (с. Мала Офірна Фастівського району Київської області);
  • Білівітя Олександр Юрійович, 24.06.1983 р.н. (м. Фастів Київської області, вул. Заводська, кв. 7);
  • Урсмамбетов Дмитро Асланович, 14.06.1995 р.н. (м. Фастів Київської області , вул. Героїв Танківстів, буд. 5, кв. 50);
  • Гречко Валерій Олександрович, 20.06.1999 р.н. (м. Фастів, вул. Київська, буд. 5, кв. 117);

Гречко В.О. затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

  • Гольбаєв Дмитро Володимирович, 02.06.1995 р.н., (м. Фастів, вул. Київська, вул. Кільцева, буд. 34);
  • Косенко Юрій Володимирович, 05.05.1989 р.н., (м. Фастів, вул. Київська, вул.  Європейська, буд. 86).

А ось, що вдалось дізнатись про цих осіб. Спортсмени ГО «Спортивна нація Фастова» вже затримувались Печерським УП ГУ НП у м. Києві напередодні відзначення 29-ї річниці незалежності України у м. Києві. 20 серпня ц.р. спецпідрозділ МВС «Корд» разом з Київським ГУ СБУ виявила у прибувшої до м. Києва «групи швидкого реагування» ОП-ЗЖ засоби до проведення силових провокацій. Серед затриманих фігурували:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: наркотики,СМИ,ОПЗЖ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.