В НМАУ вже звикли до осмисленої енергійності команди ректора

22 серпня 2019, 16:01
Власник сторінки
журналист
0
26
В НМАУ  вже звикли до осмисленої енергійності команди ректора

команді ректора НМАУ Максима Тимошенка вдалося владнати всі проблеми і за підтримки китайських партнерів, ремонтні роботи розпочалися.

Початок першого за 60 років ремонту будівлі Консерваторії став сенсацією. Ніхто не вірив. Однак, команді ректора НМАУ Максима Тимошенка вдалося владнати всі проблеми і за підтримки китайських партнерів, ремонтні роботи розпочалися.

Практично всі основні ЗМІ України повідомили про цей факт, що викликало деяке здивування колективу Академії, де вже звикли до осмисленої енергійності команди ректора, яка просто виконує передвиборчі обіцянки, оприлюднені рік тому.

Дякуємо за сюжет ТСН!

-Перший ремонт за понад пів століття розпочали у столичній консерваторії. Нині там замість звичних звуків музичних інструментів лунає гуркіт перфораторів і болгарок. Роботи почали зі стріхи та великого залу. В яких умовах доводилось навчатись майбутнім віртуозам – дивіться далі. Випуск ТСН.Ранок за 22 серпня 2019 року

-Від щирого серця хочу подякувати журналістам каналу 1+1 за відзнятий ними сюжет про ремонт даху Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського та небайдужість до нашої alma mater. Ця подія є важливою для нас, адже ми всі щиро вболіваємо за світле майбутнє Академії. Ремонт на даху – це тільки початок великої командної роботи, яка буде зроблена для того, аби наша консерваторія процвітала та розвивалась! – заявив ректор НМАУ Максим Тимошенко.

Музика України


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.