26.01.2016 р в аудиторії Деснянського районного центру зайнятості відбувся трені

11 лютого 2016, 11:34
Власник сторінки
0
13

«Стрес у переселенців: як боротися з наслідками стресу у дорослих і дітей» 26.01.2016 р в аудиторії Деснянського районного центру зайнятості відбувся тренінг для ВПО «Стрес у переселенців: як боротися з наслідками стресу у дорослих і дітей»

«Стрес у переселенців: як боротися з наслідками стресу у дорослих і дітей»

26.01.2016 р в аудиторії Деснянського районного центру зайнятості відбувся тренінг для ВПО «Стрес у переселенців: як боротися з наслідками стресу у дорослих і дітей»

Люди, які вимушено покинули середовище свого звичного існування мають певний стрес та нестійке емоційне становище. Задля підтримки та повернення їх до нормального стилю життя.

Головними чинниками підтримання стресового стану спеціалісти назвали: відсутність постійного житла, відсутність роботи, відсутність потрібної інформації неврегульованість питань соціального захисту, проблеми з дітьми, відсутність видимих перспектив вирішення проблем ВПОnУчасники тренінгу отримали відповіді на всі питання, оволоділи прийомами зняття стресового напруження, уникання конфлікту. Також отримали знання щодо етапів розвитку стресу, системи психологічної допомоги переселенцям, щодо основних принципів виховання дітей, які перенесли стрес воєнного часу.

Значення цього тренінгу є надзвичайно вагомим, адже ті, хто були присутні змогли отримати важливі знання щодо виниклого стресу та вислухати шляхи його подолання.

Благодійна Організація «Благодійний Фонд Український Дім», за адресою: Хрещатик, 2 буде і надалі проводити подібні тренінги, аби зацікавленні люди змогли якнайшвидше побороти свої кризові ситуації та повернутись до звичного життя.

Безкоштовна психологічна допомога надається в рамках реалізації ініціативи «Психологічні послуги для внутрішньо переміщених осіб з Криму та Східних регіонів України» за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії (в межах проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні»).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.