Безкоштовна психологічна допомога.

03 січня 2016, 14:23
Власник сторінки
0
39

До уваги внутрішньо переміщених осіб з Криму та Східних регіонів України.

Вимушене переселення - це безумовно значний стрес. Не дарма в народі кажуть, що навіть два добровільних переїзди дорівнюють одній пожежі.

Щоб допомогти адаптуватися на новому місці, зменшити негативний вплив стрессу, досягти психологічної рівноваги та органічно вписатися в нове оточення, Благодійна Організація "Благодійний Фонд Український Дім" безкоштовно надає послуги психологів-практиків і професіоналів вищого рівня акредитації. 
Олена Колос, директор «Благодійного Фонду Український Дім», звертається до кожного, хто мусив покинути свої домівки і відчуває потребу в психологічній підтримці, та зазначає: «У нас працюють кваліфіковані психологи, які зроблять усе можливе, щоб повернути Вас до нормального та повноцінного життя».
Звертайтеся до нашого фонду, за адресою м. Київ, вул. Хрещатик,2, або за телефоном 066 766 99 31 - Заливна Лариса Миколаївна, яка є координатором переселенців зі сходу України та Криму.
Безкоштовна психологічна допомога надається в рамках реалізації ініціативи «Психологічні послуги для внутрішньо переміщених осіб з Криму та Східних регіонів України» за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії (в межах проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні»).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.