Кризові обставини сучасної України: шляхи подолання

03 січня 2016, 14:18
Власник сторінки
0
39

22 грудня в «Кобзарській світлиці» Українського дому відбувся Круглий стіл «Кризові обставини сучасної України: шляхи подолання».

Ця зустріч і знайомство усіх зацікавлених спеціалістів проводилась за для обміну досвідом, інформацією та ідеями. У процесі роботи круглого столу присутні змогли дослідити різноманітні аспекти і теми пов’язані з програмами присвяченими психічному здоров’ю.

Оскільки внутрішньо переміщені особи на даний період часу потребують допомоги, то усі небайдужі повинні об’єднати зусилля та ідеї, аби допомогти цим людям та реформувати нашу країну зсередини.

Директор Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім», Стельмащук Юрій Іванович, зазначив: «В країні склалась важка ситуація як в політичному, так і в світоглядному аспекті. Люди не бачать можливостей виходу. Проте, ми повинні бути єдиними. Систематичне спілкування та єдність, ось що допоможе людям подолати психологічні бар’єри. А як тільки буде благословення народу, то і країна зможе вийти з кризової ситуації»

Круглий стіл проводиться у межах ініціативи «Психологічні послуги для внутрішньо переміщених осіб з Криму та Східних регіонів України», яка реалізується Благодійною Організацією «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНСЬКИЙ ДІМ» за фінансової підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії.

Подібні заходи мають великий вплив на суспільство, оскільки на них, при обговоренні важливих питань сьогодення, народжуються нові ідеї, нові шляхи та створюються алгоритми ефективних рішень психологічних проблем.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.