Перші зміни на краще.

03 січня 2016, 14:11
Власник сторінки
0
106

Кризова ситуація, яка склалася в Україні впродовж останніх років викликає у людей відчуття розпачу і самотності.

Від психологічних проблем страждають військовослужбовці, які повернулися з передової, внутрішньо переміщені особи, які втратили житло та стабільність, сім’ї, які втратили близьких. Тому створення здорового психологічного клімату стає загально-суспільною метою. 

Як зазначає директор Українського Дому Стельмащук Юрій Іванович: «Зміни в країні починаються з кожної окремої людини. Тому наша ціль – допомогти людям внутрішньо реорганізуватись, стати більш конструктивними та перебороти страх, щоб вони могли не тільки нормально жити, але й реформувати нашу країну зсередини…»
Гарним прикладом цього слугує благодійна організація «Благодійний фонд Український Дім», яка, за участю спеціалістів Кризового центру медико-психологічної допомоги Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України, надає безкоштовну психологічну допомогу постраждалим внаслідок психотравмівних подій. 
«Біда, яка трапилась з нашим народом, вимагає концентрації всіх зусиль з усіма інстанціями, закладами, організаціями», - наголошує директор «Благодійного фонду Український дім» Олена Колос. 
В цей складний період весь народ нашої країни повинен докласти максимум зусиль аби повернути втрачені орієнтири. Треба починати з себе, бо навіть крихітна краплина підтримки від кожного стає вагомим внеском до миру та спокою нашого народу. Усім відомо, щоб розвиватись, потрібно рухатись вперед. Активні добрі дії в будь-якому разі дадуть свої результати. Саме тому, «Благодійний Фонд Український Дім» реалізовує свій проект “Психологічні послуги для внутрішньо переміщених осіб з Криму та Східних регіонів України”, за фінансової підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії.
Роблячи маленькі кроки добра і любові ми наближаємо світле майбутнє України. Сподіваємось, що такі приклади дадуть імпульс кожній людині, організації, спілці, до особистих змін, а це змінить навколишній світ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.