Круглий стіл

03 січня 2016, 14:02
Власник сторінки
0
28

«Кризові обставини сучасної України: шляхи подолання»

Метою круглого столу є обговорення наявних в Україні підходів у роботі з наслідками травми для психічного здоров’я у ВПО.

Конкретні завдання: 
• представити позитивний досвід роботи з наслідками травми у ВПО та висвітлити проблеми психологічних служб, які надають допомогу ВПО;
• визначити перспективні та інноваційні моделі надання психологічної допомоги ВПО, що наразі наявні у практиці;
• ознайомитися з діяльністю підтримуючих організацій.

Ми хочемо організувати зустріч і знайомство усіх зацікавлених спеціалістів для обміну досвідом, інформацією та ідеями. У процесі роботи круглого столу присутні зможуть глибоко дослідити різноманітні аспекти і теми, пов’язані з лікуванням травми, програмами, присвяченими психічному здоров’ю. Ці дискусії уможливлять спільне напрацювання рекомендацій і попереднього плану дій як безпосередньої інформаційної бази для подальшого розвитку діяльності у межах нашого проекту. 
Ми запрошуємо Вас і пропонуємо приєднатися до нашої ініціативи.
Учасники: 
представники Міністерства соціальної політики, Міністерства освіти та науки, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства інформаційної політики України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Пенсійного фонду України, Управління соціального захисту 2-х районів м. Києва, 2-х районів Київської області, Управління у справах дітей, сім’ї, молоді КМДА, КОДА, районних відділень пенсійного Фонду України у м. Києві та у Київській області, Київського міського центру зайнятості, 2-х районних центрів зайнятості у м. Києві та у Київській області, представники громадських об’єднань ВПО у Києві, представники ЗМІ (всього 50 осіб).
Тривалість: 3 години
Дата і місце проведення: 22 грудня з 11.00. до 14.00 у приміщенні Українського Дому, вул. Хрещатик, 2

Організатори: Благодійна організація «Благодійний фонд Український дім»

Круглий стіл проводиться у межах ініціативи «Психологічні послуги для внутрішньо переміщених осіб з Криму та Східних регіонів України», яка реалізується благодійною організацією «Благодійний фонд Український дім» за фінансової підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: круглий стіл
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.