Від травми до відродження

09 листопада 2015, 13:04
Власник сторінки
0
52

«Від травми до відродження: шляхи профілактики ПТСР»

17 жовтня 2015 р. у готелі «Голосіївський» проведено психологічний тренінг з членами Луганської обласної правозахисної жіночої організації «Чайка». Потреба в наданні психологічної допомоги наявна: всі 20 учасників тренінгу перенесли стрес, пов’язаний з воєнними діями на Луганщині. Члени організації працюють с населенням, яке перебувало на окупованих територіях, проживає в зонах, прилеглих до лінії розподілу та надають допомогу переселенцям. Частина членів організації самі являються переселенцями. По критерію концентрації переселенців Луганщина займає перше місце в Україні.

Тренінг провели психологи Інституту психології ім. Г.С.Костюка Національної академії педагогічних наук України Литвиненко Л.І., Войтович М.В. за підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд Український дім»,що реалізує проект “Психологічні послуги для внутрішньо переміщених осіб з Криму та Східних регіонів України” за фінансової підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії.

Учасники тренінгу отримали психологічну допомогу, також корисні знання і навички проведення психологічних вправ для себе і для оточення. Всі учасники отримали буклети, методичні матеріали, відзначали корисність тренінгу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Луганск,психотерапия,переселенці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.