Кличко підтвердив - київські чиновники порушили закон щодо будівлі театру Сузіря

14 жовтня 2014, 10:34
Власник сторінки
журналіст
0
59

Таку відповідь отримав від голови КМДА.

Роботи зі зняття аварійних елементів архітектурно-художнього оформлення головного фасаду будинку-пам’ятки на вул. Ярославів Вал, 16-а, де знаходиться театр «Сузір’я», відбулися без відповідних дозволів.

 

Слава Богу, що київська влада почала визнавати, що вона допускає помилки щодо пам’яток і готова карати винуватців. Сподіваюся, що колись таки настане той момент, коли не буде і самих помилок.

 

Балансоутримувач (КП «Керуюча дирекція Шевченківського району») порушив ст. 24 Закону в частині невиконання зобов’язань щодо утримання пам’ятки в належному стані, а також захисту її від пошкодження або руйнації.

 

У зв’язку із виявленими порушеннями та з метою притягнення до відповідальності посадових осіб балансоутримувача Управління охорони культурної спадщини надіслало акт про вчинення правопорушення у сфері охорони культурної спадщини та припис з вимогою усунути порушення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.