Тесленко Павло: в неділю почнеться асфальтування вулиці Празької

16 вересня 2014, 15:52
Власник сторінки
0
37
Тесленко Павел Петрович. Дорога Пражская

В найближчу неділю 14.09.14 на вулиці Празькій розпочнеться асфальтування дороги. Про це «Дніпровцю» повідомили в громадській приймальні депутата Київради VI скликання Тесленка Павла.

Зараз продовжуються підготовчі роботи з поправки бордюрів поряд тротуару та плит біля трамвайних колій. Роботи виконує ШЕУ Дніпровського району та служба колій КП «Київпастранс» відповідно.

Щойно завершиться асфальтування лівої частини дороги (від вулиці Алма-Атинської в напрямку Ленінградської площі), бригада перейде на праву сторону. За час реконструкції відновлять 1700 метрів дороги.

«Ми з депутатом Тесленко рік тому збирали підписи в підтримку його вимоги відновити дорогу на вулицях Празька та Алма-Атинська. Бачу що це спрацювало. Цю дорогу давно потрібно було відремонтувати. Добре що є така людина, яка з нами живе на районі та щодня вирішує місцеві проблеми. Ось так, депутат минулої каденції працює, а діючий депутат десь мабуть відпочиває, не видно ніде. Такі сьогоднішні реалії. Впевнена я висловлю думку багатьох наших жителів, що ми хочемо бачити тільки Тесленка в якості нашого депутата», - розповідає Ганна Василівна, мешканка вулиці Празької.

53 

Нагадаємо, вулиця Празька ще в травні місяці потрапила до відповідного розпорядження №600 щодо ремонту столичних доріг, завдяки зусиллям жителів мікрорайону ДВРЗ та Стара Дарниця спільно з Тесленко Павлом.

52 

 54
Тесленко Павел Петрович

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.