Реконструкція вулиці Празької. Фоторепортаж

16 вересня 2014, 15:50
Власник сторінки
0
15
Реконструкція вулиці Празької. Фоторепортаж
Тесленко Павел Петрович

Вчора пройшли роботи з асфальтування частини дороги по парній стороні вулиці Празької, від Ленінградської площі до вулиці Алма-Атинської. За один день заасфальтували 1600 метрів дороги. До кінця вулиц

Роботи проводило ШЕУ Дніпровського району на виконання розпорядження КМДА № 600 від 16.06.2014.

Нагадаємо, як розповіли в КМДА, вулиця Празька потрапила до відповідного розпорядження завдяки клопотанню діючого на той час депутата Київради Тесленка Павла, який разом з мешканцями зібрав в підтримку свого звернення понад 2000 підписів.

Під час виконання робіт з реконструкції дороги, працівників пригощали питною водою. Про це потурбувалась команда Тесленка Павла.

58 

"Давно не бачив такої якісної дороги. Робітники молодці, всього за день зробили майже всю сторону. Скоріше б закінчили та зайнялись іншою стороною. Я бачив, як команда Тесленкаконтролювала процес асфальтування та розвозили питну воду, якою пригощали робітників ШЕУ. Мабуть, щоб вони не відволікались на спрагу і сконцентрувались на роботі» - ділиться враженнями Василь Петрович, мешканець Празької. 

"До речі, я впевнений, що така річ, як контроль проведених робіт в нашому районі, це прямий обов'язок діючого депутата від нашого округу. Тим паче таку глобальну річ, як реконструкція дороги. Вважаю це безвідповідально з його боку. Усі ми знаємо, що без контролю, асфальту більше вкрадуть ніж постелять. Добре, що Тесленко взяв це питання на себе. Це заслуговує на повагу", - додав Василь Петрович.

59 

«Разом з мешканцями району, ми наполегливо добивалися, щоб на Празькій провели реконструкцію дороги, тому хочемо щоб вона була максимально якісна і прослужила жителям десятки років. Для цього наша команда контролює зараз увесь процес реконструкції, щоб усе пройшло на найвищому рівні», - розповів Тесленко.

Роботи з асфальтування другої сторони дороги, планується провести до кінця вересня, розповідають в ШЕУ Дніпровського району. 
 
57 
60 
61

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.