Не хочу, щоб Кличка підставляли гарячою водою у ВР

12 серпня 2014, 17:31
Власник сторінки
журналіст
2
149

З кранів ВР тече гаряча вода і це виглядає не справедливо, в той час, як увесь Київ не має гарячого водопостачання.

Звернувся до голови Парламенту О.Турчинова з проханням поновити справедливість і відключити гаряче водопостачання у будівлі ВР, як це вже зроблено практично у всьому Києві.


На сьогодні, без гарячого водопостачання внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 7794 споживача. Серед них: 430 - в Голосіївському, 66 - у Дарницькому, 1844 - в Деснянському, 55 - у Дніпровському, 1084 - в Оболонському, 653 - у Подільському, 599 - у Святошинському, 2281 - в Солом'янському, 770 - в Шевченківському, а у Печерському районі… лише 12.

Як бачимо, присутність гарячої води в центрі Києва, в тому числі й в адмінустановах – це не стільки проблема О.Турчинова, скільки проблема когось із київських чиновників, хто вирішив догодити міністрам, депутатам та іншим «вибраним». Те, що деяким територіям в Києві не відключили гаряче водопостачання, це передусім наносить удар по самому меру.

Тому також звернувся до мера В.Кличка, з повторним проханням не ділити киян на різні сорти, бо так чи інакше виходить, що найменше відключень в центрі, де є всі чиновники і в Дніпровському районі (можливо тому, що до ВР обраний депутат-представник партії В.Кличка). Тож  для того, щоб уникнути спекуляцій на темі несправедливого відключення води, прошу Київського міського голову повністю припинити постачання гарячої води в Києві.

Я переконаний, що всі кияни незалежно від того, яку партію вони обирають і який чин займають, є однаковими. І всі ми разом повинні нести такий незначний тягар війни з агресором, як відсутність гарячої води.

 Як відомо, причинами відсутності гарячої води є «рішення уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел компанії для економії природного газу для стабільного проходження опалювального сезону 2014-2015 років».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.