Нехай Президент призначає Кличка головою КМДА, а не Закон про суміщення посад

03 червня 2014, 17:31
Власник сторінки
журналіст
0
77

Не можна збільшувати повноваження Президента, депутата чи мера, коли його вже обрали.

Єдине, що зупинило мене проголосувати за законопроект № 4939 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення ефективного функціонування столиці України - міста Києва» – це те, що не можна збільшувати повноваження мера тоді, коли його вже обрано. Це треба робити тільки до виборів. А так виходить, що мера обирали на одні повноваження, а тут раптом додають інші. Це не правильно.



Нагадаю, що В. Янукович збільшив свої повноваження після того, як переміг на виборах Президента. Нинішня ВР, розпуску якої вимагає як Бригинець так і нинішня більшість, збільшила свої повноваження і тому має бути переобрана. Те саме стосується мера Києва – з тими повноваженнями, із якими він був обраний, він має діяти до нових виборів.


Я не бачу нічого страшного в тому, щоб В.Кличко очолив виконавчий орган Київради, оскільки він має сьогодні високу довіру громадян (за нього на виборах Київського міського голови проголосували 55% киян). Але нехай Президент призначає Кличка головою КМДА, а не Закон про суміщення посад. Бо зміна закону в даному випадку – це беззаконня і неповага до народу, які приходили на вибори.

Порошенко і Кличко – це одна команда. Переконаний, що ніякої проблеми в призначенні Кличка на цю посаду не буде, що було б, на мою думку, абсолютно правильно, адже це дало би можливість лідеру «УДАРу» взяти повну відповідальність за місто. А враховуючи вибори до Київради 2015 року продемонструвати весь свій потенціал та потенціал своєї команди, і дати можливість киянам підтвердити свій вибір чи обрати іншу команду для керівництва міста. Для цього не треба ламати через коліно Парламент, адже всі законодавчі підстави для такого призначення на сьогодні вже є.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Кличко,Порошенко,Бригинец
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.