Дякую своїй альма-матер

16 квітня 2014, 12:52
Власник сторінки
10
1500

Звертаюсь до ,Вас,мої шановні соратники, друзі, колеги, виборці!

Дякую своїй альма-матер, студентам-однодумцям за одностайну підтримку мене як кандидата в депутати Київської міської ради .

Беручи  активну участь у житті інституту, я знаю його проблеми та, найголовніше, шляхи їх вирішення. Тож, щиро та відверто, розуміючи серйозність своїх намірів, заявляю про те, що буду піклуватися про молодь нашого міста, мешканців району, інститут  та усі сфери його діяльності. Протягом останніх років  посідала важливе місце тісна взаємна співпраця з вузівцями, оскільки між мною і студентами немає ніяких посередників ,і якщо вони мене обрали, то я виправдаю їхню довіру.

Я вважаю, що обранці мають представляти свій район, той, у якому народилися, виросли і проживають, де знають громаду та її сподівання.

Дякую університету за довіру.

Я розумію необхідність змін, перш за все, на законодавчому рівні, задля забезпечення більш активної участі студентів у міському житті. І як би пафосно та гучно це не звучало, та на тлі змін, що відбуваються після Майдану, великі, на перший погляд, речі стають реальністю. А служіння народу, в свою чергу, єдиною метою і головним завданням депутатів. Я хочу залишатись успішним сам і водночас бачити навколо себе якомога більше успішних громадян.

Я впевнений, що кожен із нас має одну-єдину велику ціль — зробити наш район процвітаючим, а злагоджена співпраця, командна робота, професіоналізм у поєднанні з організованістю допоможе нам досягти поставленої мети – якнайкраще організувати  функціонування системи. А співпраця є тим головним чинником, який допоможе в цьому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.