Повстання занесене снігом

11 березня 2013, 22:43
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
4163
Повстання занесене снігом

Роздуми навіяні погодою

Вже котрий день, разом з усією країною, спостерігаю за «народним Повстанням». Поки що не можу зрозуміти – це драма чи комедія.

Лідер кинув заклик і цьому заклику не вистачило чи-то віагри, чи-то прискорення коліном під зад аби піднятись і заволодіти масами. Схоже, що втрутилися якісь сили небесні… Одним словом, погодні умови підклали свиню і на злеті збили ідею Повстання. 

Заклик Лідера радикально взятись за вила почув хіба що інший дуже радикальної Лідер. Цей заклик ледь долетів до 9 березня і замерз прямо у підніжжя пам’ятника Шевченку.

Спроби реанімувати Повстання підігрітою молоддю захлинулося у хвилі апатії та байдужості та жевріє хіба що у віртуальному просторі.

Молоді, пофіг Повстання. Тим більше у таку погоду. Молодий електорат хіба що за сексуальну революцію, бо вона робиться у теплі і не потребує публічності. Все решта – це заробіток на кілька келихів пива у найближчому пабі.

Це на початку 90-х модними були революції на граніті. Тепер постання помирають під тоненьким шаром снігу.

Варто віддати належне столичній владі. Її винаходи варті окремої номінації премії на зразок "Політичної клізми".

Щоб не було мітингів під ЦВК - тут розгорнули стихійний базар, який загадив площу Лесі Українки із фонтаном включно. Щоб оголошене Лідером Повстання не приїхало до Києва, вирішили не прибирати дороги від снігу. Геніально! А головне – економно!

 Снігу по п’ятки, а страху повні штани. Не у влади, а в опозиції. А раптом приїдуть, що тоді робити?!! Тому, Слав Богу та лінивому українцю за те, що Повстання померло так і не повставши. Пукнули голосно, а от далі піти сил та бажання забракло… 

 До речі, з цієї ж банальної причини закінчаться і ритуальні танці навколо парламентської трибуни. Грошей на нові вибори ні в кого немає. Люди вже витратилися. Те що «Хюндай» не їде, бо холодно – їх не колише. Вони купили квиток і відправлення експресу – питання часу .

Та й народні Повстання по дорозі не передбачені. Ну, хіба що невеликі збіговиська на проміжних станціях. З одного боку, пасажири задоволені виставою під назвою «Повстання». З іншого, амбіції опозиційного Лідера не надто принижені… Народ же ж вийшов! А те що мало, не на тій станції і не в тему, то це дрібне. Адже головне, в даній ситуації, не війна, а маневри.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.