День другий (щасливий) розблокованої Ради

20 березня 2013, 21:23
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
1135
День другий (щасливий)  розблокованої Ради

Парламентські записки

Партія Регіонів: Олександр Єфремов «блєснул» умом і сообразітельностью». Він «без понятія» про існування міста Васильків. Лідер верховнорадівських регіоналів вперто називав це тисячолітнє містечко за 30 км від Києва - Васількі. Цим Васількам регіонали відмовили у виборах мера. Хоча, все логічно: немає міста – немає мера.

ВО «Батьківщина»: Арсеній Яценюк налякав їжачка (регіоналів) голим місцем. Він пригрозив заблокувати Київраду. Але не тепер, а з 3 квітня. І не на довго, а кілька разів на місяць. Тобто саме стільки разів збираються київські депутати. А активісти «Батьківщини» звикли блокувати за розкладом, лише у робочі часи. Хоча, цього може і не бути якщо Рада призначить вибори. Мера чи Ради – неважливо. Які не будь, а то блокувати в облом…

Компартія: Комуністи, як той Ванька, який «слушаєт да єст». З гальорки КПУ спостерігає за обміном децибелами між свободівцями і регіоналами та нагулює… капітал. Без «комі» більшість майже труп. Спікер навіть хотів викинути його на смітник через саморозпуск. Але призначив  штучне дихання. Чим довше дихатимуть, тим більші ін’єкції доведеться вливати в КПУ і це без врахування бонусу у вигляді скасованої пенсійної та медичної реформ.

Партія УДАР: Віталій Кличко нарешті зрозумів де працює. Раду він обізвав «театром абсурду». Дивно! Невже Віталій Ковальчук вважає, що потрапив на балет?!! Кажуть, саме він працює мізками Кличка. Хоча, судячи з бійок, від балету до театру один стрибок…   

Свобода: День пройшов дарма. Морди нікому не били. Мірялись децибелами з регіоналами. Хто кого – невідомо. Хоча…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.