Троллінг і танці у розблокованій Раді

22 березня 2013, 01:01
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
1682
Троллінг і танці у розблокованій Раді

Парламентські нотатки

Партія регіонів: Плач Єфремова. Лідер парламентських регіоналів мало не на колінах просив однопартійців ходити на роботу. Щоправда, свою платівку про завод, де за прогули розраховуються дулею без маку, не згадував. Зате кивав наверх. Мовляв, сили верховні за нами спостерігають і дуже гримають якщо ми сачкуємо. Тому команда дана конкретна: явка, як під час куxмівського референдуму, 101%. А той, хто буде "самий умний", того братимуть за одне вразливе місце – в кого бізнес заберуть, а в кого депутатський мандат.

ВО «Батьківщина»: Танці Яценюка. Опозиціонер Арсеній страшний тим, що він має таємний план про який він навіть сам не здогадується. Так ще страшніше. «Батьківщина» усім опозиційним гнівом вимагала призначити київські вибори сьогодні і негайно. Так було у вівторок. Призначили у четвер і то з відстрочкою на потім. Тобто, за гнів пройшов за сценарієм регіоналів: постанову про вибори 2 червня взяли за основу, а далі, як Конституційний суд дасть. Петро Порошенко почав на нього молитися, аби він якнайшвидше  хоч якийсь висновок дав щодо столичних виборів. А то під керівництвом Яценюка до 2015 року доведеться працювати. Саме на цей рік регіонали і хочуть затягнути столичні вибори. Разом з президентськими буде веселіше...

УДАР. Роздуми Кличка. Віталій розуміє, що він єдиний хто має шанси виграти столичні вибори. Але не розуміє, де дуля зарита. На мерство його штовхає і Яценюк і Тягнибок. Він відчуває якусь подлянку, але не знає хто перший станцює гопака на могилі його рейтингу. Тому думає далі. 

Компартія. Креатив Симоненка. Перший секретар ЦК КПУ професійно троллив «Свободу». Його виступи були російсько-українські: речення державною, речення регіональною. «Свобода», ледве встигала глушити російськомовні фрагменти. Суперово і оригінально! Виявляється, Симоненко, у свої роки, не лише дітей вміє робити…

ВО "Свобода". Нерішучий  Тягнибок. Вони кричать до хрипоти у горлі, а їх троплять і не лише комуністи. Навіть Шуфрич обізвав свободівців «немужиками». Мовляв, у бійці ховаються за спідницями жінок, а потім волають про наругу і поломані окуляри. Олег Тягнибок у відповідь щось прошепотів на вухо Нестору Шуфричу і... пішов… Так і хочеться сказати як Жириновський: «свободєн!».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.