"Малява" а-ля Тимошенко

10 червня 2013, 22:33
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
2131
 Малява  а-ля Тимошенко

Лист Юлі фальший? Може варто оприлюднити рукописний оригінал?

Юлія Тимошенко в чергове «підтримала» Арсенія Яценюка. Спочатку вона надіслала своєму наміснику на волі лист в якому підтримала акцію протесту «Вставай Україно!», хоча в попередньому зверненні, те що оприлюднено на «Лівому березі», ув’язнена просила пригальмувати з протестами.

Нині, Юлія Тимошенко, вчергове налила води на млин Арсенія Яценюка. Він вимагав зустрічі з Президентом. Віктор Янукович - відгукнувся. Юлія Тимошенко – підтримала. Мовляв, потрібна «глибока публічна дискусія». Саме цю фразу впродовж двох днів блокування повторював Арсеній Яценюк. Повторював навіть тоді, коли УДАРівці та «свободівці» були проти блокування.

Лист Юлії Тимошенко – це своєрідна індульгенція від помилки та виправдання безглуздого блокування. Все б нічого, якби певні нестиковки. Першим їх помітив Сергій Міщенко, коли на своїй сторінці у «Фейсбук» написав: «Стиль не схожий. Зміст – також».

Плюс дві деталі, які кидаються в очі – чому лист датований  «10 травня», коли на вулиці червень? Можливо, Юлія Тимошенко провидиця і написала звернення авансом? І чому саме Качанівська колонія, коли екс-премєрка у лікарні, де обстежувалася  німецькими лікарями?

«Малява» вийшла якась фальшива і не правдива. Складається враження, що писали її навіть не на околицях Качанівської колонії, а в кабінеті на Турівській.

У цій ситуації логічно оприлюднити рукописний оригінал листа Тимошенко. І не лише цього. А й попередніх. Інакше розмов про фальсифікацію не уникнути 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.